Galéria: Az öt legérdekesebb United mez

Sokan szeretnek mezekrõl beszélgetni, íme az öt talán leginkább megosztó Manchester United mez.


Az ötödik : 1995-97 Harmadik számú mez

 

 

1903-1916 közötti idõszakot alapul véve készült ez a "remek". Olyan szörnyû mérkõzés fûzödik ehhez a mezhez, mint a Southampton elleni 6-3-as vereség.

 

 

 

Negyedik: 1997-98 Harmadik számú mez

 

Sok kék mez szerepelt a Manchester United történelmében, de talán a legrosszabb mind közül ez a termék. Egyetlen pozitívum benne a United címer, mely középre került.

 

 

 

Harmadik: 1995-96 Idegenbeli mez

Talán a legellentmondásosabb United mez. A már említett Southampton elleni mérkõzés félidejében Alex Ferguson 0-3-as állásnál mondta játékosainak, vegyék le a mezeket. Ugyanis a csapattagok arra panaszkodtak, nem látják a pályán egymást.

 

Maga a mez esztétikailag úgy néz ki, mintha a tervezõnek kezdett volna kifogyni a szürke filctolla. Azonban érdekes, mert ez a mez minden idõk egyik legtöbb példányban eladott United meze.

 

 

 

Második: 1990-92 Idegenbeli mez

 

 

 

Az Adidas csak magát vádolhatja, hogy a United nem hosszabbított velük és áttért az Umbro gyártotta termékekre. Ilyen mez után nem csodálkozunk!

Ha sokáig nézed ezt a mezt, láthatsz egy vitorlást úszni a vizen, vagy epilepsziás rohamot kapsz.

 

 

 

És akkor a nyertes... 1992-93 Idegenbeli mez

 

Ismét egy "Nagy Kékség". Szavakkal nem lehet leírni, mennyire "gagyi" is valójában. Maga az alap sem valami bizalomgerjesztõ, tigrisminta kék háttérrel. Erre még rájött a United címere, mint amit egy nagy gumipecséttel odanyomtak... Megérdemli az elsõ helyet.!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!