Nagyon fontos gyõzelem lenne a mai

Sir Alex Ferguson szerint a Braga felett aratott mai gyõzelem segítene abban, hogy kulcsfontosságú pillanathoz érjen a United a Bajnokok Ligájában.


Tudván, hogy egy esetleges mai három ponttal a Vörös Ördögök bebiztosítanák helyüket a BL kieséses szakaszába, mindez azt jelenthetné, hogy a menedzser rotálhatna az utolsó két csoportmeccsen a Galatasaray és a CFR Cluj ellen.

"Remélhetõleg tovább tudunk jutni most, mert ha jelen pillanatban ránézel a keretre, ez egy erõs csapat és nem könnyû mindenkit boldogan tartani" - mondta a menedzser.

"Hamarosan két fiatal védõnk is visszatér (Chris Smalling és Phil Jones) és ez jó lehetõséget jelent majd arra, hogy megkapják õk is az európai fociban való játék élményét, szóval kulcsfontosságú momentum lenne, ha most tovább tudnánk jutni a csoportból."

 


A menedzser ismét kénytelen volt szembenézni az elõzõ szezon csalódástkeltõ teljesítményérõl szóló kérdésekkel, de amint elmondta, tanultak a korábbi hibákból és az idei sorozatban felhasználják a tapasztalatot.

"Azt hiszem, kissé félreértelmeztük az elõzõ évet" - folytatta Ferguson. "A korábbi csoportkörökön könnyedén túljutottunk, de tavaly nem így történt, úgyhogy idén erõsebb csapattal állunk ki."

"Reméljük, mindez a következõ körbe visz minket, mert csak ez számít. Szerdán gyõzhetünk, kikaphatunk, vagy döntetlent játszhatunk, de a lényeg az, hogy az eddig megszerzett kilenc pont nagy esélyt ad nekünk a továbbjutásra."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!