Rooney az USA-ba megy

Wayne Rooney-t a klub egy hétre Amerikába küldi, hogy erõnléti edzéseket végezzen a portlandi Nike Townban.


Rooney hosszú idõn keresztül bokasérüléssel szenvedett, ha hinni lehet az információknak, akkor az elõzõ szezon áprilisa óta folyamatosan, és bár mostanra már teljesen felépült, kondícionális állapota nem mondható kielégítõnek, így különmunkát kell végeznie, hogy végre újra a Manchester United csapatának rendelkezésére álljon.

 

Azonban azt követõen, hogy a csapat 10-esének jövõje eléggé kétséges volt, miután elõbb kijelentette, hogy távozni akar az Old Traffordról, majd pár nappal késõbb aláírta új, öt éves szerzõdését, most már jobban tud az erõnléti felzárkózásra koncentrálni.

 

 

"Wayne-re nem számítunk szombaton" - kezdte Mike Phelan a Vörös Ördögök másodedzõje.

 

"Wayne-t Amerikába, Portlandbe, a Nike Townba küldjük, ahol egy hétig kondícionális edzéseket fog végezni."

 

"Wayne, a menedzser, és az orvosi stáb is úgy érzi, hogy ez a legjobb választás. Egy hetes intenzív edzésmunkát fog végezni az orvosi stábunk, és a sporttudományi szakértõink felügyelete alatt. Most szombaton fog elrepülni, és jövõ héten szombaton fog visszatérni."

 

"Úgy érezzük, ez az õ, és a klub érdeke is, hogy egy kis levegõváltáson átesve újra formába lendüljön. Korábban nagyon nagy figyelem övezte. Szeretnénk olyan környezetet kialakítani számára, ami megadja a legjobb lehetõséget számára, hogy rövid idõn belül újra fitt legyen. Kondícionálisan fel kell zárkóznia, kint pedig az itteni figyelõ szemek nélkül tudja ezt elvégezni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!