Chicharito hálás a szurkolóknak

Javier Hernandez köszönetet mondott a Manchester United szurkolóinak, amiért a Manutd.com olvasói szavazásán õt választották október hónap legjobb játékosává.


A klub hivatalos honlapjának adott exkluzív interjúban a hat gólos csatár visszautalt nagyszerû elmúlt hónapjára, amely során gyõztesgólt szerzett a Braga és a Chelsea ellen is.

 

Amikor arról kérdezték, hogy különleges érzés volt-e számára, egy olyan díjat megnyerni, amelyet a szurkolók szavaztak meg számára, így válaszolt:

"Természetesen, én mindig azt mondom, hogy mindig hálásnak kell lennem a szurkolóknak a támogatásukért. Nem csak nekem, de az összes játékosnak, és az egész csapatnak is, mert mindannyian köszönettel tartozunk azoknak a szurkolóknak, akik hétrõl-hétre kilátogatnak a stadionba, vagy követnek minket a tv-ben. Mindig hálás szavakkal fogok szólni hozzájuk."

 

 

"Ez egy nagyon jó hónap volt számomra. Az egyetlen rossz eredmény a Ligakupában született, amikor egy 30 másodperccel a meccs vége elõtt kapott gól miatt kaptunk ki. De nagyon boldogok vagyunk, hogy a bajnokságban gyõzni tudtunk a Chelsea ellen. Nagyon kemény mérkõzés volt, és természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a Stamford Bridgen nem könnyû jó eredményt elérni - a bajnokságban már 10 éve nem sikerült gyõznünk ott."

 

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy mindegyik Bajnokok Ligája és Premier League mérkõzésünket sikerült megnyernünk, emellett pedig számos nekünk kedvezõ eredmény is született, úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk."

 

Chicharito-t arról is kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Sir Alex Ferguson 20 gólos célt tûzött ki számára erre a szezonra.

 

"Soha nincs számomra cél" - tette hozzá a mexikói támadó.

 

"Az egyetlen elérendõ dolog számomra itt, hogy minél több mérkõzésen játszak, segítsem a csapatomat, illetve, hogy a pályán, és azon kívül is megfelelõen végezzem a feladataimat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!