Rafael élvezte a pihenõjét

Rafael az utóbbi idõben kinõtte magát a Manchester United elsõ számú jobb bekkjévé, miután a szezon eddigi részében remek formának örvend és a sérülések is elkerülik.


A brazil minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 16 találkozón 14-szer lépett pályára, ezalatt két gólt lõtt és emellett számos dícsérettel illették a teljesítményét.
 
Mindezek után a Braga elleni 3-1-es gyõzelem alkalmával meglepõ módon a kispadról csereként beszállva lépett a pályára, amikor a Vörös ördögök kiharcolták a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába való továbbjutásukat.
 
De a 22 éves játékos elmondása szerint nem bánja, hogy kapott egy kis pihenõt, s szerinte ebbõl profitálhatott is, mielõtt a mérkõzés utolsó 20 percében felválthatta Antonio Valenciát a jobb bekk posztján.
 
"Mindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre" - kezdte Rafael az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Jó volt az a kis szünet, és aztán beálltam, ami szintén jó volt. Nem jó, ha sokáig futball nélkül maradsz."
 
"Antonioval nagyon jó a barátságunk. Nagyon jó látni, hogy minden poszton megállja a helyét és mindig tudsz tõle valami olyat tanulni, amit eddig nem próbáltál. Ennél a klubnál elsõ számú jobb bekként ez rendkívül fontos nekem."
 
 
A United európai kupaporondon való fejlõdése segített számára, hogy feldolgozza az elõzõ szezon csalódásait.
 
"Remek érzés, hogy két mérkõzéssel a vége elõtt továbbjutottunk a csoportunkból" - mondta Rafael. "Ezen mérkõzéseken végig csak a gyõzelemre koncentráltunk."
 
"Az elõzõ szezon csalódástkeltõ volt, így javítanunk kellett a hibáinkon és jobban koncentrálni, ez volt az, amit én is tettem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!