O'Shea: Óvatosnak kell lenni a Wolvest illetõen

A Wolves legutóbbi látogatása az Old Traffordon öt gólos thrillert hozott. A United védõje, John O'Shea azon az esén nem volt a csapatban, azonban azt õ is látta, hogy a szombati ellenfél nem ismer félelmet és az utolsó leheletéig küzdeni fog.


Mick McCarthy fiai másfél hét után visszatérnek Manchesterbe, ráadásul önbizalomtól telve, miután a múlt héten legyõzték a Manchester Cityt hazai pályán. Bár tény, hogy az a gyõzelem nagy bátorságról és harcosságról tett bizonyságot, O'Shea szerint a Farkasok ezúttal nem lesznek ennyire vakmerõek.

 

"Nagyon ritka, hogy a vendég csapatok támadni jönnek az Old Traffordra, éppen ezért Mick McCarthynak mindenképpen jár a dicséret, hogy õk mégis ebben a felfogásban játszottak ellenünk" - kezdte honfitársa éltetését O'Shea.

 

"Azonban úgy vélem, ezúttal nem fognak ennyire nyílt játékot felvállalni, már csak azért se, mert a bajnokságban mindig 4-5-1-es felállásban játszanak. Nem szabad azonban azt se figyelmen kívül hagynunk, hogy a 4-5-1-bõl könnyen lehet 4-3-3-as felállás, ha a szélsõik feljebb tolódnak, úgyhogy erre nagyon oda kell, majd figyelnünk."

 

 

Az említett szélsõk közül mindenképpen kiemelendõ Matt Jarvis személye, aki egyértelmûen a Wolves legjobb játékosa volt, amikor a felek a Ligakupában csaptak össze.

 

"Õ egy nagyon jó, és egyben gyors játékos" - tette hozzá Sheasy a 24 éves játékossal kapcsolatban.

 

"A Wolves nagyon jó döntést hozott azzal, hogy sokat volt játékban. Mindenki láthatta, hogy az volt náluk a forgatókönyv, hogy olyan helyzetbe hozzák, amikor szemtõl-szembe kerül a védõvel."

 

"Néhányan már szeretnék azonnal az angol válogatott mezében látni, ami azt mindenképpen mutatja, hogy milyen képességekkel rendelkezik. Õ a Wolves legnagyobb értéke."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!