Hernandez: Ez mesterhármas volt

Javier Hernandez azt állítja, ma megszerezte elsõ mesterhármasát a Manchester Unitedben - akkor is, ha a második gólt az Aston Villa hazai védõjének, Ron Vlaar-nak tulajdonítják.


A mexikói csatár hasonló elszántsággal beszélt interjújában, mint ahogyan sikerült csapatát a kétgólos hátrányból 3-2-es gyõzelem eléréséhez segítenie.

 
"Láttam a visszajátszást, és úgy gondolom, ez az én gólom volt" - mondta Chicharito az MUTV-nek.
 
"A védõ megpróbált a labda útjába állni, de szerintem, ha nincs ott akkor is gól lett volna. "
 
Chicharito örömében elkérte a meccslabdát és megkérte társait az öltözõben, hogy írják alá. Elmondta, ha nem ítélik neki a második gólt õ akkor is boldog, hogy gyõzelemhez segíthette csapatát. 
 
"Szinte még most sem hiszem el. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem a gyõztes gólt. Ennél már csak az tesz boldogabbá, hogy megszereztük a három pontot és sikerült megõriznünk az elsõ helyet a tabellán."
 
Chicharito-t a második félidõben küldte pályára Sir Alex. Vajon milyen tanáccsal láthatta el a skót tréner a játékost?
 
"Amivel mindig is szokott. Tegyek meg mindent a gyõzelem érdekében. Nagyon boldog vagyok, hogy az utóbbi mérkõzéseken sikerült teljesítenem a kérését és segítségére lehettem a csapatnak."
 
 
A United már kétgólos hátrányban volt, amikor Scholes átadását követõen Chicharito megszerezte elsõ gólját ezzel még idõben inspirálva csapatát a gyõzelemre.
 
"Azt hiszem, az elsõ gól nagyon fontos volt a folytatást illetõen. Szerencsére gyorsan magunkhoz tértünk a második kapott gól után, és a játék végén sikerült gyõznünk."
 
A Manchester Unitedre jellemzõ, hogy soha nem mond le a gyõzelem lehetõségérõl és gyakran az utolsó percekben döntik el a találkozó sorsát.
 
"Sürgõsen változtatnunk kell a kapott gólokat illetõen, nem szabadna kiengednünk a kezünkbõl a irányítást. Szerencsére így is sikerült gyõznünk, de ez egy nagyon kockázatos játék. A United történelmében rengeteg ilyen gyõzelem volt már. Számos remek pillanatot élhettem meg eddig ebben a csapatba. Azt hiszem a mai gyõzelem is felkerül erre a listára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!