Vidic példát szeretne mutatni

Nemanja Vidic élvezi a Vörös Ördögök csapatkapitányi posztjával járó felelõsséget, ugyanakkor hangsúlyozza, õ csak egy a csapaton belüli vezérek közül.


A szerb védõ korábban még soha nem vezethette ki a pályára csapatkapitányként a Manchester Unitedet, ám a szezon eleje óta õt illeti meg ideiglenesen ez a tisztség, amelyet jó példával elöljárva megbízható és precíz teljesítménnyel meghálálva végez a védelem tengelyében.

 

Vida szerint a kapitányi karszalag viselése igazi elismerés, de szerinte a klub jelenlegi keretében több olyan játékos is található, akik vezéregyéniségek a csapaton belül.

 

"Az, hogy én lehetek a csapat kapitánya, hatalmas elismerés és nagy siker számomra. Élvezem a felelõsséget" - mondta a Manutd.com-nak.

 

"De azt kell mondanom, hogy több vezér is akad a csapatunkban - Gary Neville, Scholesey, Giggsy és Rio - akik tényleg vállukra veszik a csapatot, ha kell. A többi játékos felnéz rájuk."

 

"Számomra, egy csapatkapitány nem csinál semmi különlegeset, csak önmagát kell adni és példát kell mutatnia a többi játékosnak."

 

"Megpróbálom a karrierem során összeszedett tapasztalataimból a lehetõ legjobb teljesítményemet nyújtani minden mérkõzésen, hogy a csapatot sikerekhez segítsem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!