Sandro iránt érdeklõdik a United

A Manchester United egy bomba üzlet keretein belül szerezné meg a Tottenham Hotspur középpályását, Sandro-t.


A 23 éves brazil válogatott játékos Scott Parker hiányában is remekül helyt áll, amíg az angolok sztárja sérülésekkel bajlódik, addig az idõ Sandro-nak dolgozik a White Hart Lane-en.
 
A The Daily Star szerint Sir Alex Ferguson is felfigyelt a futballista kitûnõ formájára, és a skót menedzser rá szeretné venni a játékost, hogy januárban tegye át a székhelyét az Old Trafford-ra.
 
A hírek szerint Ferguson már korábban is kiemelte, hogy a Vörös Ördögök "fõ gyengesége" a középpályája, és alig várja, hogy új lehetõségei legyenek ezen a poszton. A Manchester United már nem elõször igazolna játékost a Spurs-tõl, hiszen Michael Carrick és Dimitar Berbatov egyaránt a White Hart Lane-rõl kerültek a United-hez.
 
 
Fergusonnak mindkét alkalommal mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ha meg akarta szerezni a kiszemelt futballistát, és nem valószínû, hogy Andre Villas-Boas olcsón elengedné játékosát Észak-Londonból.
 
A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szintén közismert kemény vezetõi stílusáról egy kemény alku során, amikor a játékosairól van szó, de mindig készséggel tárgyalt a Manchester United-del, ha egy igazán jó ajánlat volt soron.


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!