Rio szorít Keaneért

Rio Ferdinand reméli, hogy Michael Keane minél elõbb felépül sérülésébõl, hogy bizonyíthassa tudását kölcsönklubjánál, a Leicester Citynél.


Az angol U19-es válogatott játékos Jesse Lingarddal együtt a múlt héten csatlakozott a Rókákhoz, azonban a Bolton elleni debütálása alkalmával térdsérülést szenvedett.

 

Miután kezelésre visszatért Carringtonba, csak reménykedni lehet, hogy minél elõbb újdonsült menedzsere, Nigel Pearson rendelkezésére állhat.

 

"Ez egy nagyon jó kölcsönszerzõdés lenne számára, ha nem sérült volna meg" - ismerte el Ferdinand.

 

"Nagyszerû lenne számára. Õ egy hatalmas tehetség. Már néhány évvel ezelõtt is csak a legmagasztalóbban tudtam róla beszélni. Hatalmas jövõ elõtt áll. Csak nagyon csalódott vagyok, hogy egy kisebb sérülés most visszaveti az elõrébb lépésben."

 

 

Ferdinandnak játékoskarriere kezdetén szintén megvolt a maga kölcsönidõszaka a West Ham Unitedben nevelkedve, éppen ezért pontosan ismeri, és sokra tartja az ilyen jellegû dolgokat, és szerinte ez egy nagy lépés bármely fiatal számára.

 

"Nagy szép emlékek kötnek a Bournemouthnál töltött idõszakomhoz" - tette hozzá.

 

"Nagyon fontos idõszak volt az a fejlõdésem szempontjából. Bármely fiatal játékosnak, akinek lehetõsége adódik, hogy kölcsönbe kerüljön valahova, két kézzel meg kell ragadnia, ha nem tud eleget játszani a saját csapatában. Így válhat valaki igazi játékossá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!