21 fõs utazó keret Törökországba

Sir Alex Ferguson a szokásosnál is fiatalabb csapattal állhat ki Isztambulban, miután megnevezte utazó keretét a kedd esti, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre.


A 21 fõs utazó keret hét fiatal játékossal karöltve utazott el az isztambuli Bajnokok Ligája összecsapásra, köztük a középpályás Nick Powell, Larnell Cole, Davide Petrucci és Ryan Tunnicliffe, illetve a csatár Joshua King és a védõ Marnick Vermijl. A másik két fiatal - a védõként és védekezõ középpályásként bevethetõ Tom Thorpe és a kapus Sam Johnstone - még egyetlen egy tétmérkõzésen se lépett pályára a Vörös Ördögök mezében, bár mindketten állandó tagjai a United U21-es csapatának, illetve már szerepeltek az angol U19-es válogatottban.

 

Bár újra edzésbe állt Wayne Rooney és David de Gea, sem õk, sem pedig olyan tapasztalt játékosok nem repülnek Törökországba, mint Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, Antonio Valencia vagy Robin van Persie.

 

Utazó keret: Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!