Fletcher és az apafigura

Darren Fletcher felkészült, hogy kedden este egy nagyon emlékezetes élmény során segítse a Manchester United fiatal játékosait Isztambulban.


28 évesen a skót középpályás messze a Vörös Ördögök egyik legtapasztaltabb játékosa a Törökországba, a Bajnokok Ligája H-csoportjának Galatasaray elleni mérkõzésére utazó 21 fõs keretbõl.

 

Miután a Manchester United már biztosította helyét tavasszal a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata között, ezért Sir Alex Ferguson olyan játékosokat hagyott otthon, mint Wayne Rooney, Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Patrice Evra, és Robin van Persie, helyettük pedig fiatalokkal töltötte fel keretét.

 

Emellett a 21, Isztambulban tartózkodó játékos közül csak Fletcher, Michael Carrick és Anderson mondhatja el magáról, hogy húsznál több európai kupameccset játszottak a Unitedben.

 

És Fletcher, aki a Manchester Unitedben mindössze 19 évesen pont egy Bajnokok Ligája mérkõzésen mutatkozott be, büszkén vállalja majd az apafigurát a fiatalok megsegítése érdekében.

 

 

"28 éves vagyok, és én vagyok a keret egyik legidõsebb játékosa" - kezdte az MUTV-nek.

 

"De ez egy olyan szerepkör, amelyhez már hozzászoktam a skót válogatottban - beszélek a fiatal játékosokhoz, próbálom õket bíztatni."

 

"Én nagyon értékeltem az ilyen dolgokat, amikor fiatal voltam. Ha csak egy kevéske jó szót kaptam - nem sokat, senki nem akarja, hogy teletömjék a fejét mindenfélékkel - akkor azt nagyon értékeltem, és megfogadtam a tanácsokat is. Remélhetõleg ezek a fiúk is értékelni fogják, ha én teszek majd ugyanígy."

 

"Nagyon kellemetlen fogadtatásra számítunk. De ha ennél a klubnál akarsz játszani, akkor nagy mérkõzéseken kell játszanod, és meg kell tapasztalnod ilyeneket, hogy kezelni tudd majd, ha olyan hangulatban kell játszanod, mint amilyenben most lesz részünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!