Terim történelmi estében reménykedik

Fatih Terim abban reménykedik, hogy a Galatasaray együttesével történelmi este részesei lesznek ma este, amikor a Bajnokok Ligája H-csoportjának gyõztesét, a Manchester Unitedet látják vendégül.


A Galatasaray jelen pillanatban a továbbjutást érõ második helyért folyó versenyben megelõzi mind a CFR Cluj együttesét, mind a Bragát, elõbbit gólarányának, utóbbit egy pontos elõnyének köszönhetõen.

 

A török együttes sokat megélt edzõje, Fatih Terim pontosan tudja, hogy egy olyan mérkõzésen, mint a mai, milyen elõnyt jelenthet a hazai pálya elõnye, éppen ezért felszólította szurkolóikat, hogy teljes vállszélességgel álljanak csapata mögé, és erõsítsék meg pozíciójukat a második helyen egy ilyen 'komplikált' helyzetben.

 

"Nem értem, hogy a média miért a Manchester United isztambuli keretére fókuszál ezelõtt a mérkõzés elõtt" - kezdte a korábbi a török válogatottat is irányító Terim a mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatón.

 

 

"Nem hiszem, hogy túl sokat kellene ezen rágódnunk, hiszen végülis ugyanúgy a Manchester Uniteddel fogjuk szembe találni magunkat."

 

"A csoportunk állása jelenleg nagyon bonyolult. Két csapat áll négy ponttal, egy pedig hárommal. Sajnos azt a három pontot pont mi adtuk el [a Braga elleni hazai vereséggel]."

 

"A sorozat kezdetén elmondtam, hogy minden rúgott és kapott gól nagyon sokat számíthat. Most láthatjuk, hogy ez mennyire valósággá vált. Ha döntetlent értünk volna el a Braga ellen, akkor a Manchester United legyõzésével garantálhattuk volna továbbjutásunkat a következõ körbe. A lehetõ legjobb dolog most számunkra az lehetne, ha mi, és a Cluj is nyernénk. Ha nem is jelentene számunkra garanciát a továbbjutásra, de hatalmas elõnyhöz juttatna minket. Legalább elõnyös pozícióból várhatnánk az utolsó mérkõzést [Bragaban]."

 

"Egyértelmû, hogy ez a mostani meccs a Galatasaray történelmének egyik legfontosabb meccse. Remélhetõleg egy történelmi este szemtanúi és részesei lehetünk majd az Ali Sami Yen komplexumban. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink hatalmas erõket fordítottak a mérkõzésre való felkészülésre, és a hármas sípszóig támogatni fognak minket."


Uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!