Anders dühös a vereség miatt

Anders Lindegaard felszólította csapattársait, hogy szombaton újra rá kell lépniük a gyõztes útra a QPR ellen, hiszen ismét rúgott gól nélkül szenvedtek vereséget.


Az elmúlt hétvégén a Norwich szélsõje, Anthony Pilkington talált be fejjel a dán hálóõr kapujába, és ma ismét esélye se volt Burak Yilmaz gyõztes góljánál a United kapusának. Bár lenyûgözõ teljesítményt nyújtott, de Lindegaard nehezen talál túl sok pozitívumot. 
 
"A legutóbbi két mérkõzésünket elvesztettük" - kezdte Lindegaard az MUTV-nek. "Egymás után két találkozón játszhattam, és mindkét alkalommal vereséget szenvedtünk. Most nagyon nehéz mosolyogni vagy pozitívumokat keresgélni."
 
"Szombaton egy fontos mérkõzésünk lesz a QPR ellen, és újra a pályán szeretnék lenni."
 
Lindegaard elismerte, hogy a Türk Telekom Arénában lévõ atmoszféra nagyban  befolyásolta a teljesítményét annak ellenére, hogy számos alkalommal védeni tudott.
 
"Egy egészen különleges hangulatot varázsoltak" - vallotta be a dán kapus. "Nagyon mozgalmas, nagyon zajos és hangos volt. Nem igazán lehetett kommunikálni a pályán, csupán kiabálva. Arra is szükség volt, hogy elmutogassam mit akarok mondani."
 
 
"Idõnként elég nehéz volt a számomra. Ez is egy módszer, kézzel-lábbal folyamatosan a magam módján kommunikáltam, mert nem hallottak engem. Tehát több vizuális eszközt is be kellett vetnem, hogy megértessem magam, hova álljanak és milyen passzt is  fogok adni, -függetlenül attól, hogy éppen támadtunk vagy védekezteünk."
 
"Úgy vélem Phil [Jones] jól csinálta. Megmutatta, hogy jó formában tért vissza, és õ egy fontos játékos a számunkra. Nagy szükség lesz rá a következõ pár hónapban, amikor is rengeteg mérkõzés elé nézünk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!