Fletch: Értékes tapasztalatok

A szûk, 1-0-ás vereség a Galatasaray csapatától, értékes lecke volt a United fiataljainak Darren Fletcher szerint.


Egy szórakoztató, kemény harcias találkozó volt, melyet Burak Yilmaz második félidõben szerzett gólja döntött el, de Fletcher a pozitív oldalát nézi a tegnapi játéknak.

 
"Az összes fiatal játékosunk aki pályára lépet ma este, fantasztikus volt. Egy ilyen atmoszférában tökéletesen koncentrálni nagyon nehéz feladat, ez egy remek tapasztalat lesz majd számukra a jövõben" -mondta a skót válogatott játékos a Sky Sports-nak .
 
"A nehéz körülmények között -a pálya nem volt jó minõségû, és félelmetes volt hangulat- úgy érzem jól játszottunk, különösen az elsõ félidõben."
 
 
"Amint az ellenfél megszerezte a vezetést, lassítottak a játékon és rengeteg szabálytalanságot követtek el, ami nagyon megnehezítette a támadásokat. Voltak nagy helyzeteink és jó lett volna, ha összejön egy gól az elsõ félidõben."
 
Bár egyértelmû volt, hogy a Turk Telekom Arena hangulata rendkívül zavaró lesz az United számára, de Fletcher szerint a hangzavartól, sokkal nagyobb nehézséget okozott a pálya minõsége.
 
"A kommunikáció teljesen megbénult, de ez mindkét csapat helyzetét megnehezítette és az ilyen szituációkhoz is alkalmazkodni kell. Sokkal nagyobb gondot okozott számunkra, az egy-kétérintõs gyors passzos játékot játszani, mert a labda nagyon pattogott a talajon, de úgy vélem -különösen az elsõ félidõben- sikerült megbirkóznunk ezzel."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!