Bebe: Mítosz és valóság

Itt egy újabb ékes példa arra, miért nem szabad a médiában olvasottakat automatikusan elhinni. Bebe, egy portugál hajléktalan, akit Sir Alex Ferguson hozott a Manchester Unitedhez. De vajon igaz ez? Lássuk mint mondott errõl maga az érintett!


Hogyan írnád le önmagad ?
Szerény ember vagyok. Amikor a United szerzõdtetett engem, azért tették, mert bíztak bennem. Ha egy kis idõt kapok, gólokkal fogom meghálálni a belém vetett bizalmat, és meg fogom mutatni a szurkolóknak, hogy értékes igazolás voltam.
 

Mesélnél nekünk egy kicsit a korábbi életedrõl?
Lisszabon külvárosából nõttem fel, egy nagyon szegény negyedben. Semmim nem volt. De jó embernek tartom magam összességében, és meg akartam mutatni az embereknek, hogy tudok küzdeni a sorsom ellen. Ezt tettem egész életemben, ezért vagyok most itt.
 

 

Tényleg éltél valaha az utcán, vagy ez csak mítosz?
Nem, ez nem igaz. Soha nem éltem az utcán. Sok nehézséggel kellett szembenéznem gyermekkoromban, 9 évesen például nevelõotthonba kerültem. Az intézményt úgy hívták, hogy Caso Do Gaiato, és olyan gyerekeknek biztosított otthont, akikrõl a szüleik vagy nevelõik, gyámjaik nem tudtak gondoskodni. Elõtte a nagymamámnál éltem, de 4-en voltunk testvérek és nem tudott mindannyiunkat ellátni. Ezért kellett az otthonba mennem. 20 éves koromig éltem ott, és amikor elhagytam, az azért volt, hogy Manchesterbe jöjjek.
 

Hol tanultál meg focizni?
Amikor kicsi voltam jobban szerettem kosarazni, de az egyik bátyám focizott. Néztem a meccseit, és elkezdett érdekelni a futball. Egyesületben csak 12 vagy 13 éves koromban kezdtem el játszani, az Estrela de Amadora harmadosztályú junior csapatában. Én voltam a legjobb góllövõ és a legjobb játékos, úgyhogy hamar felvitt a menedzser a felnõttek közé.
 

Az Amadorából a Vitoria de Guimareshez csatlakoztál, és röviddel ezután kopogtatott az ajtódon a Manchester United. Így volt?
Igen, a felkészülési idõszakban a Guimares játékosa voltam. Minden meccsen játszottam ráadásul elég jól, gólokat is szereztem. Aztán hirtelen Jorge Mendes, az ügynököm beszélt nekem errõl a szerzõdésrõl. Nagyon boldog voltam, nem számítottam erre, olyan volt mint egy valóra vált álom. Mindenki arról álmodik, hogy egyszer a United játékosa lehessen.
 

 

Tehát hallhattátok az igazat magától Bebétõl, beszélt korábbi életérõl és jelenlegi céljairól.

 

Mi a véleményetek a Unitedben nyújtott eddigi teljesítményérõl?

 

 


trulyreds.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!