Ferguson: A kitartásunk meghozta gyümölcsét

Sir Alex Ferguson számára emlékezetes marad a Unitednél töltött 24. évfordulója, mivel egy hosszabbításban szerzett góllal csapata legyõzte a Wolverhampton együttesét.


Az a Park Ji-Sung  érte el a gyõztes találatot, aki az elsõ félidõben is megnyitotta a gólok sorát, így végül pozitívan ért véget a sérülések miatt tartalékosan felálló United számára a mérkõzés.

 

 

„Sokszor csináltunk már hasonlót, csodálom a csapat kitartását, mert õk sosem adják fel.” – mondta Sir Alex a MUTV-nek.

 

„Hosszú és kemény harc volt. Egy felforgatott csapattal kellett folytatnunk a jó szereplést, ami nehéz volt ma.”

 

„Szerintem a Wolves jobb volt az elsõ félidõben, nagyon jól játszottak, de mi a legjobb pillanatban találtunk be. A második félidõben átvettük az irányítást, majd egy hiba után egyenlített az ellenfél, de egy késõi góllal végül sikerült nyernünk.”

 

A menedzser elárulta, hogy a kezdõcsapatában sem volt mindenki teljesen egészséges, mivel egy vírus söpört végig a csapaton, ami még rá és az edzõkre is kihatott.

 

 

„Néhány játékosunk influenzás volt, másoknak gyomorpanaszaik voltak, szóval ennek fényében elégedett vagyok az eredménnyel. Ma reggel vizsgálták meg Patrice Evrát, Paul Scholes és Nemja Vidicet is, hogy játszhatnak-e egyáltalán.”

 

„Nemanja többé-kevésbé elég jól volt ahhoz, hogy játsszon ma, Patrice esetében küzdeni kellett, hogy kész legyen, Paul Scholest viszont csak vészhelyzetben terveztem a pályára küldeni. Ezt meg kellett tennem, de õ is jól játszott.”

 

Park kapta a legtöbb elismerést remek teljesítményéért, 2 fontos gólt szerzett sorsdöntõ pillanatokban.

 

„Az elsõ félidõ végén és a mérkõzés végén betalálni kiváló idõzítés a gólszerzésre. Ji nagyszerû formában van, hetek óta az egyik legjobb játékosunk, és ma ismét remek teljesítményt nyújtott.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!