Carrick bízik csapata tûzerejében

Michael Carrick szerint a United fegyvertárának válogatott, kivételes csatársora a biztosíték az idei szezonban a gyõzelemre.


A középpályás véleménye, hogy a Vörös Ördögök támadó játékosai, Robin van Persievel és Wayne Rooneyval az élen, olyan különleges erõvel ruházzák fel csapatát, mely képes a nagyon nehéz helyzetekbõl felállva is megnyerni a mérkõzéseket.

 
"Ez ad nekünk hitet" - mondta Carrick at MUTV-nek. 
 
"Még ha hátrányba kerülünk is, tudjuk, hogy olyan nagyszerû játékosok vannak elõl, akik képesek fordítani az álláson, és akár az utolsó percekben is gólt tudnak szerezni. Ez az, ami mindig az élre juttatja a csapatott és ez az, amiért soha nem adjuk fel a harcot."
 
 
Annak ellenére, hogy 12 gyõzelmet tudhat magának a United a idei versenyben és ebbõl nyolc alkalommal gyõztek hátrányból, Carrick elismeri, hogy ez vegyes érzelmeket vált ki a játékosokból.
 
"Nem lenne igaz, ha azt mondanám nem vagyunk boldogok, de akkor lenne igazi az öröm, ha nagyobb arányú gyõzelmeket tudnánk elérni, legalább a kisebb csapatok ellen. Sok javítani való van még a játékunkon, de azért kellemes dolog három ponttal vezetni a tabellát. Ez pozitív hatással van ránk és nyomást jelent a riválisok számára."
 
"Személy szerint én mindig bízom a gyõzelemben, olyankor is, ha hátrányba kerülünk, de ahogyan mondtam korábban is, ez nem egy ideális helyzet számunkra."
 
"Kockázatos és nagyon megnehezíti a dolgunkat. Pozitívum viszont, hogy képesek vagyunk idegenben is fordítani az álláson. Nem szabad alábecsülnünk ezt a teljesítményt, hisz ismét gyõztünk és fontos hárompontos elõnyt szereztünk a tabella élén a Cityvel szemben."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!