Kizárt Vidic játéka

Sir Alex Ferguson kizárta, hogy a sérülésébõl visszatérõ Nemanja Vidicre számíthatna holnap a CFR Cluj elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Az elmúlt napok vezetõ híre volt, hogy a Vörös Ördögök csapatkapitánya hosszan tartó sérülésébõl a vártnál korábban, már a CFR Cluj ellen visszatérhet, ám a Bajnokok Ligája H-csoportjának utolsó csoportmérkõzésén való pályára lépése nem annyira létfontosságú, hogy emiatt siettessék mûtétjét követõ gyors bevetését.

 

"Nem hiszem, hogy Nemanja játszani fog" - kezdte a skót menedzser.

 

"Úgy érzi, hogy még szüksége van néhány napnyi edzésre, úgyhogy nem lesz bevethetõ. De már nincs messze a visszatéréstõl. Most már nagyon jó edzésmunkát végez, de szerintem még néhány napnyi plusz munka csak jót tesz majd neki."

 

"Egyébként egyáltalán nem jött számításba nálam, hogy vasárnap [a Manchester City ellen] bevessem Nemanját. A holnapi mérkõzés egy nagy bónusz lehetett volna számára, de a mérkõzés jellegébõl kiindulva a vasárnap még túl korai lett volna számára."

 

 

Azt követõen, hogy a Manchester United már a csoportkör negyedik fordulóját követõen biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, így Sir Alex több változtatást is eszközölni fog holnap csapatában.

 

"Pihentetni fogjuk holnap néhány játékosunkat, ahogy tettük azt a Galatasaray ellen is" - tette hozzá.

 

"De minden olyan csapattal szemben fairül kell viselkednünk, akik a továbbiakban sokat érõ pozíciókért hajtanak - legyen az a Bajnokok Ligáját, vagy az Európa-ligát érintõ hely. Ebbõl a szempontból egy olyan csapattal fogunk kiállni, akiktõl gyõzelmet várunk el. De ettõl függetlenül lesznek változások."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!