U18: Wolves 4 - 0 United

A Manchester United ifi csapata elszenvedte egymást követõ második vereségét – az eddigi legsúlyosabbat a szezonban – a Wolverhampton Wanderers vendégeként szombaton.


A két csapat a felnõttek között is találkozott a délután folyamán, így a Vörös Ördögöknek esélye nyílt egy kettõs gyõzelemre a Wolves ellen. Ehelyett azonban fájó vereséget szenvedtek Paul McGuinness fiai a Farkasok ellen, akiknél a líbiai születésû Zeli Ismael mesterhármassal járult hozzá a fényes hazai gyõzelemhez.
 

Ismael elõször sikeresen kicselezte a középhátvédet, Sean McGintyt, majd elvitte Liam Jacob kapus mellett a labdát és megszerezte elsõ gólját. A második találatát büntetõbõl érte el, miután Michael Fornasier kézzel ért a labdához, és a játékvezetõ – kissé talán túl szigorúan – büntetõt ítélt. Annak ellenére, hogy a bíró megismételtette a tizenegyes rúgást Ismael másodszor is túljárt Jacob eszén és a hálóba helyezte a labdát.
 

Liam McAllinder 3-0-ra módosított az állást a szünet után egy fejest követõen. Majd nem sokkal késõbb egy lapos jobb oldali beadás csúszott el Jacob kapus kezei mellett, a líbiai Ismael pedig jó ütemben érkezett a túloldalon és megszerezte harmadik gólját, beállítva a 4-0-ás végeredményt.

 

(Jesse Lingard)

 

A Vörös Ördögök nem voltak szerencsések a befejezéseknél, elõször Jesse Lingard találta el a keresztlécet, majd a cserék, Jack Barmby és Joe Rothwell tesztelték a kapust, aki kiválóan helytállt. Utóbb említett játékosunknak ez volt a debütálása az U18-as csapatban, csak úgy, mint a középhátvéd Luke McCulloghnak és a szélsõ Gyliano van Velzennek.

 

A United kezdõcsapata volt: Jacob; Fornasier, McGinty, McCullough, Blackett; Giverin (Rothwell), M. Keane, Hendrie, van Velzen; Lingard, Lawrence (Barmby)
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!