Ferdinand visszatért

Rio Ferdinand elõször léphetett pályára sérülését követõen. A Manchester United tartalékcsapatában jutott szóhoz, az ellenfél pedig az Oldham Athletic volt.


A rutinos védõ nem vezethette Anglia csapatát a nyári világbajnokságon, ugyanis pár nappal a nyitány elõtt az egyik edzésen térdsérülést szenvedett. Azonban mára felépült, 45 percnyi játéklehetõséget kapott a Bower Foldon megrendezett összecsapáson és jelét sem mutatta annak, hogy bármi problémája lenne.
 


 
 

Ferdinandnak szinte dolga sem volt, amíg a védelmet irányította, a félidõben gól nélküli állásnál cserélte le õt Ole Gunnar Solskjaer. Rio így a lelátóról követhette figyelemmel a csapat második félidei játékát, ami Nicky Ajose és Kiko Macheda góljainak köszönhetõen 2-1-es United-sikert eredményezett.


További erõsítést jelent Sir Alex felnõtt csapatának a brazil középpályás, Anderson is, aki szintén térdsérülést követõen volt ismételten bevethetõ, azonban Rioval ellentétben õ az egész mérkõzést végigjátszotta.

 

 

A mérkõzés fõbb statisztikái:

 

Oldham Athletic Reserves - Manchester United Reserves 1 - 2

 

Manchester Senior Cup

 

United:

Devlin; Wootton (Tunnicliffe, 83), Ferdinand (R Brown, 46), W Brown, Gill; De Laet, Eikrem, Anderson, Ajose; Macheda, Cofie (Lingard 70).

 

Nem használt cserék: Coll.

 

Gólok: Jacobsen (47. perc) illetve Ajose (49. perc) és Macheda (76. perc)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!