Solskjaer a Molde menedzsere lesz?

A korábbi Manchester United csatár információk szerint már januárban a norvág klub menedzsere lehet.


Ole Gunnar Solskjaer a hírek szerint újból tárgyalt a Molde menedzsmentjével és nagy az esély arra, hogy hamarosan befejezze 14 éves Old Trafford-i pályafutását.

Solskjaer jelenleg a United tartalékcsapatát vezeti és már kétszer utasította vissza a Molde megkeresését, mondván õ a Manchester Unitedet nem kívánja elhagyni. Azonban információk szerint a tárgyalások újraindultak és Ole kedden Norvégiába repül ez ügyben.

Solskjaer képviselõje, Jim Solbakken a hétvégén megfordult az Aker-stadionban, ahol a Molde igazgatójával, Tarje Nordstrand Jacobsennel tárgyalt arról, hogy az egykori United csatár januárban átvegye a csapat irányítását.

A klub rlnöke, Erik Berg ezt nyilatkozta: "Nem titok, keményen dolgozunk azon, hogy Ole Gunnar a csapathoz kerüljön, de jelen pillanatban még nincs aláírt szerzõdésünk. Szívesen várjuk vissza õt a klubhoz."

 

Egyes információk szerint Sir Alex Ferguson már meg is találta Solskjaer utódját, Gary Neville személyében. A veterán védõt szeretné a skót menedzser a tartalékok kispadján látni, ha a norvég elhagyja a klubot. Egyelõre úgy vezetné Neville a tartalékokat, hogy közben az elsõ csapat rendelkezésére is tudjon állni. 

Guardian
 


guardian.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!