Premier League 11. forduló

Torres kilõtte a Chelseat, így a United gyõzelmének köszönhetõen már csak 2 pontnyira van a Kékektõl.


 

A forduló rangadóján az volt a nagy kérdés, vajon a Vörösök képesek lesznek-e feledtetni eddigi gyengébb teljesítményüket és egy rangadó megnyerésével kárpótolni a szurkolókat.

 

Nos a Liverpool spanyol klasszisa Fernando Torres végül gyakorlatilag egymaga intézte el a listavezetõt duplájával. A Liverpool sikere teljesen megérdemelt volt a meccs képe alapján, Carlo Ancelotti tanítványai ugyanis meglepõen visszafogott teljesítménnyel rukkoltak elõ.

 

A Manchester United is nyerni tudott a Wolves ellen, Park Ji-Sung ezúttal is szenzációsan játszott, hajrában szerzett góljával végül ha nehezen is, de megszerezte a 3 pontot a United, ezzel 2 pontra csökkent hátrányuk a Chelsea-vel szemben.

 

 

 

 

 

A dobogó harmadik fokán továbbra is az Arsenal áll, ám az Ágyúsok meglepõ vereséget szenvedtek otthon a Newcastle-tõl, a gólszerzõ a Szarkák balhés támadója, Andy Carrol volt. A vendégek ezzel már az ötödik helyre jöttek fel.

 

A negyedik helyen a West Brom elleni gyõzelmének köszönhetõen továbbra is a Manchester City áll, ugyanúgy 20 pontosak, mint a harmadik az Arsenal. Mario Balotelli elõször villantotta meg tehetségét, igaz két gólja mellé összeszedett egy kiállítást is. Az olasz csatár így biztosan kihagyja a szerdai városi rangadót a United ellen.

 

A Tottenham úgy tûnik még az Inter elleni sikert után nem tudott megfelelõen felpörögni, sima 4-2-es vereséget szenvedtek ugyanis a Bolton otthonában. Nyerni tudott a Sunderland is, Steve Bruce tanítványai a Stoke-ot múlták felül Asamoah Gyan duplájának köszönhetõen.

 

A forduló többi találkozóján a Blackburn otthon verte a Wigant, míg az Aston Villa és a Fulham nem bírt egymással, de döntetlenre végzõdött az az Everton-Blackpool és a Birmingham-West Ham találkozó is. Utóbbi meccs érdekessége, hogy a West Ham két gólos elõnyét sem tudta megtartani.

 

Eredmények

 

Liverpool- Chelsea 2-0

Manchester United- Wolverhampton 2-1

Arsenal- Newcastle 0-1

West Brom- Manchster City 0-2

Bolton- Tottenham 4-2

Birmingham- West Ham 2-2

Blackpool- Everton 2-2

Fulham- Aston Villa 1-1

Sunderland- Stoke 2-0

Blackburn- Wigan 2-1


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!