Ki következik a BL-ben?

A Manutd.com a holnapi Bajnokok Ligája sorsolás kapcsán számba vette a Vörös Ördögök mind a hat lehetséges ellenfelét...


AC Milan

Massimo Allegri tanítványai megjósolhatatlan formában játszanak az egész szezonban. Miután tavaly február óta nem tudtak gyõzelmet aratni a San Siroban, így a Rossonerik csak idegenben mutatott játékuknak köszönhetõen tudtak a Malaga farvizén beevickélni csoportjuk második helyére. Bár a nyáron jócskán meggyengültek Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic eladásával, az olyanok miatt, mint Stephan El Shaarawy és Kevin Prince Boateng, az olaszok még mindig veszélyes ellenfélnek számíthatnak.

 

Celtic

Elõzetesen a Barcelona, Benfica és Szpartak Moszkva által fémjelzett csoport kiesõjeként aposztrofált csapat Neil Lennon Keltái az idei európai kupaporond legnagyobb meglepetését produkálták továbbjutásukkal. A Celtic Parkban mutatott formájuk továbbra is lenyûgözõ, de az idegenben gyenge labdabirtoklásuk még mindig nagy problémát okozhat számukra. Erõsebbek, mint korábban.

 

Porto

Változatos emlékekkel gondolhatnak Manchesterben a portugál bajnokcsapatra, bár legutóbbi találkozásuk 2009-ben Cristiano Ronaldo vezérletével végül gyõzelmet ért számukra a negyeddöntõben. Bár Hulk távozásával legfõbb értékével lett szegényebb a Porto, Vitor Pereira dél-amerikaiakkal teletûzdelt együttese még nagy veszélyt jelenthet bárkire - köztül a lenyûgözõ gyorsaságú, és a United által és élénken figyelt James Rodriguez is.

 

 

Real Madrid

Bár a legnehezebb ellenfélt kaphatnák személyükben a Vörös Ördögök, José Mourinho legénysége közel sem olyan meggyõzõ és lehengerlõ a La Ligában, illetve a Bajnokok Ligájában, mint az elõzõ szezonban. Tehetségekkel tele a padlás a Királyiaknál, ugyanakkor a csoportkörben feléjük kerekedett a Borussia Dortmund, akik gyors és összeszedett játéka négy pontot eredményezett a spanyolok ellen számukra, úgyhogy lenne honnan meríteni, ha velük kerülnének össze Sir Alex Fergusonék.

 

Shakhtar Donetsk

Az év sötét lovai, ugyanis a Shakhtar az egyetlen olyan potenciális ellenfél a United számára, akikkel korábban még soha nem találkoztak. Az ukránok sokat profitálnak a veterán edzõ, Mircea Lucescu tudatásából, aki olyan brazil aranybányával érhet el sikereket, amely olyan játékosokat tartalmaz, mint Willian, Fernandinho, és Luiz Adriano, akik uralták a csoportkört. Kerülendõ ellenfél.

 

Valencia

A Bajnokok Ligája vezetõ mesterlövészét - Roberto Soldado - is foglalkoztató Valencia úgy tûnik újra magára talált azt követõen, hogy korábban olyan játékosok távoztak a csapatból, mint David Villa, David Silva és Juan Mata. Mindazonáltal a Denevéresek hiába jutottak tovább egy olyan csoportból, ahol a Lille már idejekorán esélytelen volt a továbbjutásra, a BATE Borisov pedig végül elvérzett, a Manchester United magabiztosabban vághatna bele egy esetleges Ernesto Valverde és csapata elleni küzdelembe.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!