Hernandez a Real célkeresztjében

A Real Madrid egyes források szerint merész ajánlatot készül tenni a Manchester United új sztárjáért, Javier Hernandezért már a januári átigazolási idõszakban.


A spanyol Cadena Ser rádióállomás munkatársai tudni vélik, hogy Jose Mourinho a mexikói csatárral szeretné megerõsíteni támadó alakzatát, és a Real Madrid vezetõségében már tárgyaltak is megszerzésének lehetõségeirõl.
 

 

Javier „Chicharito” Hernandez, azaz Borsócska ragyogóan kezdte karrierjét a Manchester Unitednél, számos mérkõzésen fontos pontokat szerezve a Vörös Ördögök csapatának. Gyilkos ösztönt mutatott a gólszerzésre, ragadozóként csap le a tizenhatoson belül, aminek köszönhetõen már 6 gólt szerzett az idényben. (13 mérkõzésen szerepelt, ebbõl 7 alkalommal kezdõként – a szerk.)
 

Feltehetõleg azonban a United még a gondolattal sem fog eljátszani, hogy eladja ifjú titánját mindössze 4 hónappal azután, hogy az Old Traffordra került Guadalajaraból 6 millió fontért.
 

A 22 éves játékos a becslések szerint ma már háromszorosát éri ennek az árnak, köszönhetõen nagyszerû teljesítményének.
 

Még ha a Manchester United vissza is utasítja januárban a Madrid ajánlatát, a spanyolok vissza fognak térni az üzletre nyáron.
 

Mourinhoról úgy hírlik, nagy rajongója a támadó képességeinek, mert elöl szinte bárhol tud játszani, és elszánta magát a mexikói megszerzésére, mivel csak 2 vérbeli csatára van a keretben, Gonzalo Higuain és Karim Benzema.
 

Daily Mail

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!