Kölcsönlesen: Welbeck szárnyalt

Bár több United játékos rövid távú szerzõdése is lejárt, nyolc Vörös Ördög még mindig kölcsönben rúgja a bõrt.


 

Kezdjük Danny Welbeck-el, aki kulcsszerepet játszott a Sunderland Stoke elleni sikerében. A Fekete Macskák a legutóbbi fordulóban 5-1-es megsemmisítõ vereséget szenvedtek a Newcastle-tõl, tehát volt okuk a javításra. Welbeck kezdõként végig játszotta a találkozót és a kiállítás sorsára jutó szintén egykori United játékos, Ryan Shawcross róla gyûjtötte be mindkét sárga lapját.

 

Mame Biram Diouf a szünetben állt be a Blackburn csapatába. A csatár David Dunn helyére jött be 0-0-s állásnál, a Rovers végül 2-1-re nyerni tudott. Tom Cleverley a padon ülte végig a mérkõzést.

 

 

 

 

Matty James is kezdõ volt a Preston színeiben a Bristol City ellen. A másik ifjú Vörös Ördög, Joshua King egy bokasérülés miatt kimaradt a keretbõl. A mérkõzés 1-1-es döntetlennel zárult, ezzel továbbra is nagy gondban a Preston, amely a 21. helyen tanyázik.

 

James Chester sérülésbõl visszatérve foglalta el újra helyét a Carlisle védelmében és kényelmes napja volt, a „Cumbrians” egy hatost gurított a Tipton Townnak az FA-kupa elsõ fordulójában. Corry Evans térdproblémák miatt kihagyta a mérkõzést.

 

Nicky Ajose is végig játszotta a 90 percet a Bury csapatában és sima 2-0-s siker részese volt az Exeter elleni FA-kupa találkozón.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!