Kölcsönlesen

Lássuk a kölcsönben lévõ United játékosok elmúlt hétvégi teljesítményét.


A Manchester United Premier Leaguebe kölcsönadott futballistáinak nem sok okuk akadt az örömre ezen a hétvégén, de a Championshipben illetve a League Oneban pallérozódók szinte mindegyike sikeres napokat tudhat maga mögött éppen aktuális egyesületében...

 

Joshua King teljesítményére olyannyira nem lehet panasz, hogy õt választották a mérkõzés legjobbjának elsõ kezdõként lejátszott mérkõzésén a Preston színeiben, amelyet a Portsmouth ellen vívtak. Darren Ferguson együttese, amelyben Matty James ismét fantasztikus 90 percet produkált, elsõ gyõzelmét gyûjtötte be a bajnokságban Paul Heyes góljának köszönhetõen. Mind James, mind pedig King közel állt ahhoz, hogy õk is feliratkozzanak a góllövõlistára, de a United duóját minden alkalommal megakadályozta a Pompey portása, Jamie Ashdown.

 

Danny Drinkwater is egy kemény, harcolós 90 percet tudhat maga mögött a Cardiff City színeiben, de a mérkõzés egy másik manchesteri kölcsönjátékosról - Craig Bellamyról - szólt, aki hátára véve a csapatot gólt szerzett és gólpasszt is adott, így segítve Dave Jones együttesét egy lenyûgözõ 4-0-s sikerhez a Doncaster Rovers ellen.

 

James Chester Carlisle Unitedje a tabella élén áll az angol harmadosztálynak megfelelõ League Oneban három mérkõzésbõl szerzett hét pontjukkal, miután 4-1 arányban átgázoltak az MK Dons együttesén. A kölcsönben lévõ ifjú játékos magabiztosnak tûnt a védelem közepén, köszönhetõen ellentmondást nem tûrõ stílusának, amellyel nagyon kevés lehetõséghez juthattak csak a vendégcsapat játékosai.

 

Mindössze csak a második félidõben jutott epizódszerephez Danny Welbeck a Sunderlandben, amely bemutatkozás egyébként a Fekete Macskák idei legjobb játékát hozta. Bár Steve Bruce együttesénél javulást volt megfigyelhetõ, a West Brom új igazolása, Peter Odemwingie góllal tette emlékezetessé bemutatkozását a The Hawthornsban, így otthon tartva a három pontot.

 

Ugyancsak csereként lépett pályára a Blackburn színeiben Mame Biram Diouf a Birmingham City ellen. A szenegáli csatárnak csak nagyon kevés ideje volt, hogy valamit felvillantson képességeibõl a vezetést megszerezõ Roversben, amely végül két Chris Gardner gólnak áldozatul esve vereséget szenvedett a birminghamiektõl.

 

Cameron Stewart combsérülés miatt kihagyta a Yeovil Town 2-0-s vereségével végzõdõ találkozóját a Hartlepool United ellen

 

A United kölcsönjátékosai:

 

Mame Biram Diouf - csatár - Blackburn Rovers 2011.06.31-ig

Danny Welbeck - csatár - Sunderland 2011.06.31-ig

Danny Drinkwater - középpályás - Cardiff City 2011.06.31-ig

Matty James - középpályás - Preston North End 2011.06.31-ig

Joshua King - csatár - Preston North End 2010.11.14-ig

James Chester - védõ - Carlisle United 2011.03.01-ig

Cameron Stewart - szélsõ - Yeovil Town 2011.01.17-ig


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!