Solskjaer: Rio csatlakozhat az elsõ csapathoz

A Vörös Ördögök kapitánya kész visszatérni az elsõ csapatba


A Manchester United tartalékcsapatának menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, Rio készen áll arra, hogy visszatérjen az elsõ csapatba.

A védõ kiheverte súlyos térdsérülését, ezt be is bizonyította tegnap este, amikor 45 percet szerepelt a United tartalékok meccsén az Oldham ellen.

 Ferdinandnak ez volt az elsõ alkalom, hogy pályára léphetett, mióta a dél-afrikai világbajnokságra érve az elsõ edzés napon ütközött csapattársával, Emile Heskey-vel. A szerencsétlen eset miatt a világbajnokságot is ki kellett hagynia a United és az angol válogatott csapatkapitányának, ráadásul Sir Alex Ferguson sem számíthatott rá a bajnokság legelején.

De úgy tûnik, a Vörös Ördögök következõ bajnoki mérkõzésén - amely szeptember 11-én lesz az Everton ellen a Goodison Parkban - már visszatérhet az elsõ csapatba is.

 

 



"Rio még mindig ugyanaz a játékos. Hosszú idõ óta nem játszott, de végig nyugodt volt." - nyilatkozta Solskjaer.

"Az utóbbi napok kemény edzései után kapott 45 perc játéklehetõséget, ami nagy örömünkre szolgál."

A United tartalékok edzõje cáfolja azon találgatásokat, miszerint Rio azért játszott csupán egy félidõt, mert kiújult a sérülése.

 "Nem volt semmilyen problémája." - folytatta a United legenda. "Végig az volt a tervünk, hogy 45 perc lehetõséget kap. Nincs szüksége több mérkõzésre, mivel tökéletes erõnléti állapotban van ahhoz, hogy az elsõ csapatban szerepeljen."
 

A mérkõzést a United nyerte 2-1-re, a szurkolóknak egy másik jó hír, hogy kezdõben szerepelt Anderson is, aki végig a pályán maradt.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!