Wayne Rooneynak fejben kell megtalálnia magát

A csatár számára a legnagyobb nyereség a nyugalom és a belsõ összhang megtalálása lehet Oregonban.


 

Maga Beaverton polgármestere, Dennis Doyle is üdvözölte világhírû támadót és arra biztatta, szívja magába a helyi levegõt és élvezze a tájat. Doyle „rettenthetetlen kalandorként” üdvözölte Rooneyt és hozzátette, „itt a lehetõségeknek csak a képzelõerõ szab akadályt.”

 

Rooney Carringtonban is maradhatott volna kezeltetni bokaproblémáit a United mindennel felszerelt orvosi stábjánál, ám úgy tûnik, Rooney esetében ez nem is fizikai tréning, hanem szellemi.

 

 

 

 

Ép testben ép lélek, ahogy azt mondani szokás, Rooney fizikálisan rendben van, fejben viszont most kell helyreállnia. Oregon oxigén gazdag tájai megfelelõ helyet is adhatnak ezen feladathoz.

 

A mítosz, hogy Rooney fizikálisan ment rendbe szedni magát csak Sir Alex Ferguson stábjának fedõsztorija volt.

 

Maga Mike Phelan is azt mondta, minden ami kell, az megvan Carringtonban egy játékos rehabilitációjához. Rooney egyszerûen eltávolítja maga körül a zavaró tényezõket. Egy olyan hely kell most számára ahol átgondolhatja dolgait, kitisztulhat a feje. Nem úgy ismerjük, aki olyan nagyon mély gondolatokkal bírna, éppen ezért ez a környezet mégis erre ösztökélheti.

 

Ezt Beaverton és a környék elõsegítheti. Más hangok, más képek, más gyakorlatok. Minden adott ahhoz, hogy elgondolkodjon a jövõjén és azon hogyan ítéljék meg a futball világában.

 

Érdekes, de talán Rooney a történelem elsõ olyan embere, aki azután ment az arany országába, miután megcsinálta szerencséjét heti 160 ezer fontos új szerzõdésével. Azért menekült Nyugatra, hogy megtalálja magát, újraépítse karrierjét, ha visszatér, akkor viszont sokszor kell csillognia vörösben és egy új arcát kell mutatnia.

 

Ferguson döntése, miszerint egy hétre Oregonba küldi a támadót némileg meglepõ. Miért?

 

Ferguson általában abban a fajta kezelésben bízik, amit saját maga felügyel. Rooney viszont jelenleg egy hétig távol van a csapattól egy öt csillagos sport létesítményben ahol a profi sportolók minden igényét kiszolgálják.

 

A helyes életmód és az új környezet remélhetõleg testi és lelki felfrissülést hoz a csatár számára, mind az angol válogatott, mind a Manchester United szempontjából fontos ez.

 

Telegraph

 


telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!