Transzfer Center - 2013. január 7-13.

Wilfried Zaha az Old Trafford küszöbén?


2013. január 10.

 

Wilfried Zaha:

The Sun szerint az Arsenal és a Spurs kihátrálni kényszerült a Manchester United mögül a Crystal Palace tehetségének megszerzéséért folyatott harc során. A Sasok vezetõsége ugyanis elfogadta a United 12 milliós ajánlatát, amely 8 millió font készpénz, további juttatásokkal kiegészítve. A Palace menedzsere Ian Holloway úgy véli, a United tette a legjobb ajánlatot a 20 éves szélsõért és reméli, hogy egy-két napon belül nyélbe üthetik az üzletet Sir Alex-szel. 

 

2013. január 9.

 

Danny Welbeck:

A 'The Sun' értesülései szerint, a Royals már a hétvégén szeretné nyélbe ütni az üzletet, mellyel a szezon végéig kölcsönbe vennék a Manchester United csatárát. Welbs ugyanis Robin van Persie érkezésével negyedik helyre csúszott vissza a United csatár rangsorában. A hollandon kívül, Wayne Rooney és az idei szezonban újra remekül muzsikáló, Hernandez is megelõzik Dannyt, aki egyre kevesebb szerephez jut a Vörös Ördögök csapatában.

 

 

Scott Wootton, Davide Petrucci:
Sir Alex Ferguson azt tervezi, hogy két fiatalját kölcsönadja fiának, aki a Peterborough menedzsere. Sir Alex szeretné, ha több játéklehetõség jutna a két ígéretnek, akikért több Championship klub is érdeklõdik. Darren Ferguson reményei szerint a két fiatal segíthet csapatának abban, hogy elkerüljék a kiesést. 
 

 

 

 

2013. január 8.

 

Fernando Muslera:

A török Fanatik és a Daily Mail értesülései szerint a korábban megjelent két kapus neve mellé egy harmadikat is felírhatunk a Manchester Uniteddel kapcsolatban, ugyanis a Galatasaray kapuvédõje, Fernando Muslera nevét emlegetik a klub kapcsán, ám megjegyzik, hogy a Chelsea esélyesebbnek tûnik az uruguayi válogatott megszerzésére.

 

 

2013. január 7.

 

 

Luka Modric:

A Daily Mail tudomására jutott, hogy Sir Alex Ferguson ismét élénken érdeklõdik a Real Madrid horvát középpályása, Luka Modric iránt. Bár a nyáron lemaradt a Tottenham egykori játékosának megszerzésérõl, a skót menedzser most olcsóbban megszerezhetné a nyár legpocsékabb spanyolországi átigazolásának tartott, nem mellesleg kegyvesztetté vált irányítót.

 

 

Sven Bender:

A The Sunday Times úgy tudja, a Manchester United nyári átigazolási tervei között szerepel a Borussia Dortmund 13 millió fontra taksált német középpályása.

 

 

Scott Wootton:

Az ifjú saját nevelésû középhátvéd új szerzõdést írhat alá az Old Traffordon, emellett pedig kölcsönbe kerülhet, jelenti a Bristol Evening Post. Az újság szerint a Bristol City menedzsere, Derek McInnes már megkezdte a kapcsolatfelvételt a klubbal, és úgy tudni, hogy a Blackburn Rovers orra elöl el is tudják halászni a középsõvédõt.

 

 

David de Gea:

A Daily Mirror értesülései szerint a Manchester United és Sir Alex Ferguson készen áll, hogy a kapusposzton leváltsák a spanyol portást, és januárban új kapus érkezzen az Old Traffordra. Lehetséges célpontként a Stoke Citybõl Asmir Begovicot, a Liverpoolból pedig Pepe Reinát emlegetik.

 

 

 

 

Frank Lampard:

Sir Alex Ferguson már januárban leigazolná a Chelsea nyár végén lejáró szerzõdésû középpályását, Frank Lampardot, állítja a Daily Mail. A lap szerint az Arsenal által is csábított válogatott játékos megbeszéléseket folytatott a Chelsea ügyvezetõ-igazgatójával, Ron Gourlayjel, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre, így jelenlegi állás szerint legkésõbb a nyáron távozni fog a Stamford Bridgerõl, de lehet hogy már elõbb búcsút int pályafutása sikerei színhelyének, miután a skót menedzser állítólag a játékos azonnali leigazolásáról beszélt, ha elérhetõvé válik.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!