Robin hálás a szurkolóknak

Robin van Persie szerint a Manchester United szurkolóitól kapott támogatása volt a kulcsa, hogy ilyen könnyen vegye a Vörös Ördög léttel járó akadályokat.


A holland támadó sikeres elsõ hat hónapon van túl a klubnál, mióta augusztusban Manchesterbe igazolt az Arsenaltól. Már 20 gólnál jár minden sorozatott egybevéve, emellett pedig számtalan találatot készített elõ társainak is.

 

Utolsó hat mérkõzésén öt gólt szerzett Van Persie az elõzõ hónapban, amelyek hathatós segítségével a Vörös Ördögök nem csak hogy tartani tudták a lépést üldözõikkel, de még növelték is elõnyüket, így nem meglepõ, hogy decemberben a szavazatok 58%-ával õ nyert a klub hivatalos honlapja által kiírt Hónap játékosa szavazáson.

 

A csatár örömét fejezte ki a United szurkolótáborától kapott támogatása okán, és továbbra is eltökélt, hogy boldoggá tegye õket a jövõben.

 

 

"Mindig nagyszerû érzés a szurkolók elismerése" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Elég gyorsan sikerült beilleszkednem a klubnál, és nagyon élvezem, hogy a csapatnál játszhatok. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak minden támogatásukért."

 

"Nem minden a gólszerzésrõl szól, de természetesen sokat segít ebben. Nagyszerû dolog, hogy eddig a szezonban már ilyen sokunknak sikerült gólt szereznie."

 

"A december mindig egy nehéz hónap a bajnokságban, és úgy érzem, hogy úgy jöttünk ki ebbõl az idõszakból, ahogy akartunk, és remélhetõleg ezt a formánkat a szezon végéig tartani tudjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!