Smalling megkönnyebbült

Chris Smalling elárulta, megkönnyebbült, hogy végre túl van a sérülései miatt hónapokig tartó kényszerpihenõjén.


A védõ még az elõzõ szezon végén szenvedett ágyék sérülést, ami miatt az Európa-bajnokságot is ki kellett hagynia, majd júliusban a lábközépcsontja törött el, amiért tovább váratott visszatérése.

Ám november elején végre pályára lépett a 23 éves védõ és elmondása szerint minden meccsel egyre erõsebbnek érzi magát.

"Jól érzem magam" - mondta Chris a Manutd.comnak és a PA Sportnak. "Néhány meccset már képes voltam lejátszani és most azon vagyok, hogy ez továbbra is így legyen, mert a több meccs miatt az ember remek ritmusba kerül és sokkal magabiztosabbnak érzi magát. El akarom kerülni a sérüléseket és remélhetõleg jó sorozatot futhatok meccsek tekintetében, hiszen sok fontos mérkõzésünk jön most."

"Ez volt a legrosszabb idõszakom eddig. Az egész még az elõzõ szezon végén kezdõdött és a szezon elejérõl is lemaradtam. Sosem könnyû, ha kihagyod a szezon rajtját, majd utána visszatérsz, de szerencsém van, hogy kezdtem visszakerülni a csapatba."

 


"A legfontosabb dolog, amire visszatéréskor koncentrálsz, hogy ritmusba kerülj. Kihagytál meccseket, miközben mindenki más játszott és jól dolgozott, úgyhogy ez arra késztet, keményebben koncentrálj arra, hogy összekapd magad és jobb legyél, mint elõtte voltál."

Smalling arról is említést tett, mennyire csodálta, ahogy a United gyorsan kvalifikálni tudta magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába és ahogyan ellenõrzése alatt tartotta a Premier League sorozatát.

"Nagyon izgalmas visszajönni a csapatba, különösen ha megnézzük a lehetõségeinket" - folytatta az angol válogatott játékos. "Még ha a menedzser forgatja is a játékosokat, akkor is olyan játékosok lépnek elõ, akiket sok top csapat szeretne. Jó látni, hogy ilyen erõs keretünk van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!