Evans: Készen állunk a rangadóra

A United elsõ nagy tesztje a Liverpool lesz 2013-ban, amely a Vörös Ördögöktõl ebben a szezonban láthatott drámai mérkõzésekhez tökéletes lehetõséget biztosít - Jonny Evans szerint ez lehet a kulcs, ez ad bizalmat a felkészülésre.


A Vörös Ördögök 2011/12-es szezonban mindkét alkalommal vereséget szenvedtek a Manchester City-tõl, amely nagy mértékben hozzájárult a bajnoki cím elvesztéséhez, de ez nem igaz a United idei szezonjára, hiszen ebben az idényben négy nagy rangadót is sikerült megnyerniük - Manchester City (3-2), Liverpool (2-1), Chelsea (3-2) és az Arsenal (2-1).
 
Kétségtelen, hogy Sir Alex csapatának is becsúszhat idõnként 1-1 vereség a Barclays Premier League jelenlegi top 6 csapata közül - Everton (0-1) és a Tottenham (2-3). Mégis, míg a Liverpool 21 ponttal van lemaradva a tabella 8. helyén, ez továbbra is fontos mérkõzés, és lehetõséget ad arra, hogy a United továbbra is pozitív mérleget mutasson.
 
"Már a Chelsea-t, a Liverpoolt és a City-t is sikerült legyõznünk idegenben" - kezdte Evans az Inside Unitednek adott interjújában. "Ezek nagy mérkõzések voltak, amelyek után mindig 3 ponttal távoztunk. Az elmúlt szezonok során nem sok babér termett nekünk az idegenben játszott rangadóinkon, így ez most nagy lökést jelent a számunkra."
 
 
"Az nem úgy mûködik, hogy leülünk és megbeszéljük, hogy meg kell nyernünk ezt meg ezt a mérkõzést. Mint tudjuk, a futballban ez nem így mûködik. Azt hiszem a legfontosabb mindig, hogy megfelelõen felkészültek legyünk."
 
A United kiváló formának örvend az utóbbi idõben. Mivel a Vörös Ördögök utolsó bajnoki vereségét november 17-én szenvedte el a Norwich ellen, így a megszerezhetõ 28 pontból azóta 25 pontot sikerült összegyûjteniük, továbbá Sir Alex emberei a rendelkezésre álló 45 pontból összesen 40-et teljesítettek az elmúlt 15 mérkõzés során.
 
"Eddig jól állunk a szezonban, bár valószínûleg nem úgy indult, ahogy szerettük volna" - tette hozzá Evans. "De akárhová megyünk bízunk a képességeinkben, és minden csapat ellen nyerni akarunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!