De Gea élvezi a rendszeres lehetõséget

David de Gea úgy érzi, profitált a rendszeres szereplésbõl és ragaszkodik ahhoz, mindig is elsõ számú kapusnak gondolta magát függetlenül attól, hogy bekerült a csapatba vagy nem.


A szezon elején sûrûn cserélgette Sir Alex Ferguson de Geát és Anders Lindegaardot, de úgy tûnik, a spanyol állandósította helyét a menedzsernél, miután a legutóbbi nyolc mérkõzésen õ védett.

"Egy kapus számára mindig fontos a kiegyensúlyozottság és a rendszeres szereplés, ez jót tesz az önbizalomnak és a morálnak" - mondta a 22 éves hálóõr az MUTV-nek.

"Örülök a jelenlegi formám miatt, továbbra is keményen kell dolgoznom az edzéseken és remélhetõleg ez a forma megmarad."

"Attól a pillanattól, amikor aláírtam, elsõ számú kapusnak tartottam magam a klubnál, de a menedzser dönt. Õ forgat minket, ha úgy érzi, ez jó a csapat számára. De most játszottam néhány meccset, ami pozitív dolog."

 


A United hét pontos elõnnyel áll a Premier League tabellája élén a vasrnapi, Liverpool elleni összecsapás elõtt, de a spanyol portás tudja, még rengeteg fordulat jön.

"A hét pontos elõny az élen nyilván nagyon jó hír számunkra, de azzal is tisztában vagyunk, hogy hosszú utat kell megtennünk a versenyben" - folytatta David.

"Tovább kell mennünk és folytatni azt az utat, amiben járunk, mert jól játszunk. A különbséget majd márciusban és áprilisban kell számolni, addig muszáj minden egyes mérkõzésen begyûjteni a pontokat."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!