Rio a visszatérõ párost üdvözli

Rio Ferdinand örül annak, hogy a Liverpool elleni találkozón már Nani és Anderson is a csapat rendelkezésére áll.


A portugál Nani még októberben sérült meg a Braga elleni mérkõzésen, míg a brazil Anderson a Reading elleni, december 1-jén lejátszott bajnoki óta volt kénytelen az oldalvonal mellõl nézni a találkozókat.

A páros - amely 2007-ben ugyanazon a napon csatlakozott a Unitedhez - növeli a versneyhelyzetet és ezzel új lehetõségeket nyújt Sir Alex Ferguson számára a gyors egymásutánban jövõ összecsapásokra.

"Jó, hogy visszakaptuk õket" - mondta Rio. "Mindketten természetadta tehetséges labdarúgók. Nani egy ideig sérülésekkel bajlódott, ahogyan Anderson is. Remélhetõleg fittek tudnak maradni és vissza tudnak kerülni a csapatba."

 


"Manapság nem igazán kapsz olyan játékosokat, akik a középpálya közepén képesek megverni az ellenfél játékosát. Anderson képes arra, hogy átjusson játékosokon. Nani ugyanilyen. Az egyik legnagyobb tehetség, akivel együtt játszottam. Jó, hogy visszakaptuk, remélhetõleg néhány jó percet tudunk adni majd nekik."

Nani a korábbi, Liverpool elleni összecsapások alkalmával problémákat okozott a Vörösök számára és hasznos eszköznek bizonyulhat a hétvégén is, akár kezdõként, vagy a padról beállva szerepel.

"Nani jól teljesített a múltban a Liverpool ellen. Minden képességével veszélyt jelent. Gyors és agyafúrt. Mindkét lábbal képes lõni, beadni is tud. Minden megvan benne."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!