Transzfer Center - 2013. január 14-20.

Ashley Cole a Unitedben?


2013. január 14.
 
Kevin Strootman:
A Click-Manchester.com értesülései szerint Kevin Strootman nem foglalkozik  az õt a Manchester United együttesével szóba hozott pletykákkal. A hírek szerint a holland középpályás közel van ahhoz, hogy hamarosan az old Traffordra kerüljön. 
 
Strootman a következõket nyilatkozta: "A futballban mindig vannak pletykák. Jó dolog, hogy az én nevemet is szóba hozták egy ekkora klubbal, de jelenleg a PSV-ben játszom és meg szeretném velük nyerni a bajnokságot. Így nincs idõm mással foglalkozni."
 
Leo Baptistao:
A hírek szerint a Manchester United élénken érdeklõdik a Rayo Vallecano csatára, Leo Baptistao iránt. A talkSPORT arról számolt be, hogy Sir Alex Ferguson testvérét, Martint küldte el a fiatal brazil játékos megfigyelésére a hétvégén, amikor a Rayo Vallecano 3-1-re gyõzni tudott a Getafe ellen. Állítólag a United hajlandó lenne 1.6 millió fontot fizetni a 20 éves játékosért.
 
 
2013. január 15.
 

David de Gea:
A Daily Star szerint a Real Madrid után a Barcelona is érdeklõdik a spanyol kapus iránt. A katalánok évekkel ezelõtt is érdeklõdtek az akkor még az Atletico Madrid akadémiáján nevelkedõ hálóõrért, azonban nem vették meg 500 ezer fontért de Geát. A spanyol bajnoknál keresik Victor Valdes utódját és a United kapusa az egyik jelöltjük, akit több alkalommal is megfigyeltek már a katalánoktól.
 

Cristiano Ronaldo:
A Real Madrid támadója tegnap kijelentette, szeretné kitölteni szerzõdését a királyi gárdánál, nincs szándékában elõbb elhagyni a klubot. A kontraktusa 2015-ig szól és ha a Madrid nem hosszabbítana a játékossal, úgy szerzõdése lejártával akár ingyen is távozhatna Ronaldo, akit mindkét manchesteri gárda szívesen fogadna soraiban. "Szeretném kitölteni a szerzõdésemet a Real Madridnál, ebben teljesen biztos vagyok. Hogy boldog vagyok? Õszintén szólva, igen! Olyat csinálok, amit élvezek is" - mondta az egykori United csillag.
 
Juan Quintero:
Olasz lapértesülések szerint Sir Alex egy 10 millió eurós ajánlatot készül tenni a Pescara játékmestere, Juan Quintero játék jogáért. A kolumiai tinédzser az Inter együttese figyelmét is felkeltette.
 
2012. január 18.
 
Ashley Cole:
A Click-Manchester.com értesülései szerint a Chelsea bal bekkje, Ashley Cole a nyártól a Manchester United csapatában folytathatja. A The People szerint a Real Madrid és a PSG egyaránt érdeklõdnek a játékos iránt, azonban COle tisztában van azzal, hogy a United is akarja, és maga a játékos is szívesebben maradna a Premeir League-ben.
 
Jefferey Schlupp:
A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City fiatal játékosát, Jefferey Schlupp iránt érdeklõdik a Manchester United. Sir Alex Ferguson már jó ideje figyelemmel követi a 20 éves futballistát.
 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!