U18: Bolton 2-3 United

A United fiataljai gyõzelemmel kezdték a Barclays U18 Premier League elit körét, miután James Wilson a találkozó utolsó pillanataiban három pontot érõ találatot ért el.


Zach Clough duplázott a Bolton csapatában, a másodikat három perccel a rendes játékidõ vége elõtt érte el, míg a Unitednél Jack Barmby és James Weir voltak eredményesek, majd érkezett Wilson a 91. percben és eldöntötte a találkozót.

A hazaiak kezdtek jobban, mégis Weir került elõször közel a gólhoz. Az angol U19-es középpályás remekül egyérintõzött Wilsonnal, ám lövése elkerülte a hosszú sarkot.

Ehelyett a Wanderers került elõnybe a 16. percben. Nicholas Ioannou veszített labdát, Clough és Tom Youngs indultak meg és megmutathatták, mennyire is megértik egymást. Youngs nagyszerûen tette vissza csatártársához a játékszert ahelyett, hogy õ lõtt volna kapura, ezzel gólpasszt adott Clough-nak.

A Vörös Ördögök visszaküzdötték magukat, Ben Pearson elleni szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgást követõen Jack Barmby a tizenhatoson kívülrõl talált be a hazai kapuba, kiegyenlítve az állást.

Mats Daehli befolyása egyre növekedett a középpályán ami után Weir egy beadást majdnem értékesíteni tudott a második félidõ elején, ám az állás maradt az 1-1, ami nem sokkal ezután is így maradt, pedig mindkét kapu elõtt érdekes dolgok történtek. Elõször Daehli esett el a boltoni büntetõ területen belül, mégsem kapott tizenegyest a Manchester, majd Donald Love kézzel ért bele Youngs lövésébe, amit a partjelzõ azonnal jelzett a játékvezetõ felé, aki azonban ezúttal sem mutatott a büntetõpontra.

Wilson próbált gólt elérni, de lövése kapu fölött hagyta el a játékteret, azonban ezt követõen remek csapatmunka végén megszerezte a vezetést a vendég gárga. Daehli és Louis Rowley kiválóan vette ki részét a gól elõtti pillanatokból, melyek végén az energikusan játszó Weir juttatta elõnyhöz Paul McGuinness legényeit. A végjátékban a Bolton kiegyenlített, Clough csodás szabadrúgását nem érte el a kétségbeesetten vetõdõ Jonny Sutherland.

Azonban a meccsnek mág nem volt vége, a fiatalok pedig megmutatták, milyen a híres United-karakter. Love beadását Barmby szelídítette meg, majd passzolt Wilsonhoz, aki megtartotta lélekjelenlétét és megszerezte a szezonban 13. gólját.


Barclays U18 Premier League Elit kör
Bolton Wanderers 2-3 Manchester United
Lostock Hall Farm Site

United: Sutherland - Love, Ioannou, Grimshaw, Rowley - Weir, Rudge, Pearson, Daehli - Barmby, Wilson
Nem használt cserék: Byrne, O'Hara, Rothwell, Gorre, Evans

Gólszerzõ: Clough 16', 87' illetve Barmby 34', Weir 75', Wilson 91'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!