Ballack támogatja Bastian eligazolását

Az egykori Chelsea játékos szerint Schweinsteiger külföldön is megállná a helyét.


Michael Ballack úgy érzi, amennyiben Bastian Schweinsteiger elhagyná jelenlegi csapatát, a Bayern Münchent, úgy a Manchester United lenne neki a megfelelõ csapat.

Schweinsteiger a nyári világbajnokság egyik csillaga volt, szerzõséfe 2012. nyarán jár le, így ha a Bayern szeretne pénzt látni a játékosból, úgy jövõ nyáron meg kellene válniuk tõle, amennyiben nem hosszabbít szerzõdést a német fiatal.

A 34 éves Ballack szerint a Bayern képes lehet arra, hogy megtartsa a 26 éves középpályását, de amennyiben Schweinsteiger el akarja hagyni klubját, úgy mindenképp csak a Manchester United vagy a Real Madrid csapatáért tenné.

Ballack a német Kicker magazinnak adott interjújában elmondta Schweinsteigerrõl: "Csak õ fogja tudni, mi a jó számára. A világbajnokságon nagyot lépett elõre. A teljesítménye is sokat javult és eredményesebbé is vált."

"Természetesen minden futballistát vonz néhány lehetõség. Azonban nincs sok nagy klub, ami szóba jöhet nála, de a Bayern is a listán van."

"Ám a Real Madrid és a Manchester United is vonzó számára és mindkét csapat megfelelõ lenne számára, jól be tudna illeszkedni."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!