Smalling élvezi a harcot

Chris Smalling bevallja, élvezi az FA-kupa küzdelmet és remek csatákra számít, amihez a West Ham elleni gyõzelem további ösztönzõ erõt jelent a Vörös Ördögök számára.


A védõ várja már az újabb megmérettetést, amikor is volt csapatát, a Fulhamet fogadják a versenysorozat negyedik fordulójában az Old Traffordon január 26-án.

 
"Láttam a Fulham meccset [a Blackpool ellen] és keményen harcoltak, ezért én egy igazán kemény, de szép játékra számítok jövõhét szombaton, melyet szerencsére hazai pályán játszhatunk" - mondta Smalling az MUTV-nek adott interjújában.
 
"Sokan nem nyertünk még FA-kupa trófeát a csapattal. Ryan Giggs és Paul Scholes [és Darren Fletcher] akiknek volt már szerencséjük magasba emelni a trófeát, de Rio és mások is hangsúlyozták, milyen fontos lenne idén újra megnyerni a versenyt és én nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a küzdelemnek."
 
 
Smalling kiemelkedõ teljesítményt nyújtott Phil Jones-szal együtt a Vörös Ördögök védelmi vonalában. Az 1-0-ás gyõzelmet követõen a United menedzsere, Sir Alex Ferguson is méltatta a duó munkáját.
 
"A védelemben különösen fontos az összhang, bár a meccseken még nem volt túl sok alkalmunk egymás mellett játszani, de az edzéseken már remek összhang alakult ki közöttünk. Ez a harmadik alkalom volt ebben az évben, hogy együtt játszottunk és pontosan tudtuk, hogy mit akar a másik, így jól tudtunk együttmûködni. El kell kerülnünk a buta hibák miatt kapott gólokat, túl kell lépnünk ezeken. Már sikerült néhány utóbbi mérkõzésen megcsinálnunk, de szeretnénk, ha egyre több alkalommal sikerülne kapott gól nélkül gyõznünk."
 
A 22 éves játékos nagyra méltatta a találkozón csapatkapitányi karszalagot viselõ Ryan Giggs teljesítményét.
 
"Az elsõ perctõl a lefújásig remekül játszott. Úgy dolgozott, mint egy gép, és a büntetõt is õ harcolta ki. Egyszerûen fantasztikus volt végig."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!