Giggs: Egyre erõsebbek vagyunk

A legenda bízik a visszatérõkben.


Ferdinand közelgõ elsõ csapatos visszatérése - mint írtunk róla, tegnap este a tartalékoknál már szerepelt - lendületet adhat a Vörös Ördögöknek.

Giggs szerint Rio, Gary Neville valamint Anderson visszatérése azt jelentheti, amint a nemzetközi fellépésekrõl visszatérõ játékosokkal kiegészül a keret, a United visszanyeri teljes erejét.

A Manchester United stabilan kezdte a szezont, egy könnyed hazai nyitányon verte a Newcastlet, majd az újabb hazai meccsen a West Hamet, a két mérkõzés között pedig egy kemény, küzdelmes csatában hozott el egy pontot a Fulham ellen a Craven Cottage-ról.

Ferdinand visszatérése Nemanja Vidic mellé - aki egyébként nagyon jól játszott a fiatal Jonny Evans-szel - nagyon jó esély a csapat számára. Anderson és Gary visszatérése pedig erõsíti a középpályát és a védelmet.

"A csapatunk igazán erõsnek tûnik. - nyilatkozta Giggs. "Ráadásul Rio visszatér, Nev még nem játszott és Anderson is hamarosan teljesen bevethetõ. Ez így nagyon jól hangzik!"

A szeptember 1-i határidõ elõtt a United 24 játékost regisztrált, valamint 47, 21 év alatti játékost nevezett meg, bár közülük csak Rafael, Fabio, Smalling, Amos, Macheda, Obertan és Bebe tûnik esélyesnek, hogy az elsõ csapatban szerepeljenek.

Giggs reméli, hogy a játékosok egészségesek maradnak és remek formában tudnak játszani egész évben, ezzel megnehezítve Sir Alex munkáját, hogy kiválassza a mindenkori legerõsebb kezdõcsapatot."Ez fejfájást okoz a mesternek, de inkább ez, mint veszõdjön játékosokkal. Mindenkire szükségünk van, mert nagyon hosszú a szezon. A menedzser megoldja ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!