Felfrissültek a Vörös Ördögök a katari út után

A Manchester United játékosai és edzõi nagyon élvezték az e heti katari edzõtábort, és úgy érzik, hogy fantasztikus felkészülési lehetõséget biztosított számukra a hazai, illetve a nemzetközi színtéren elõttük álló megmérettetésekre.


A Vörös Ördögök vasárnap este, a Tottenham Hotspur elleni 1-1-re végzõdött bajnoki után repültek el a Közép-Keletre, és az elmúlt napokat Katarban, a híres Aspire Academyn való edzéssel töltötték.

 

Nemanja Vidic és Ryan Giggs elmondása szerint a játékosok mindvégig élvezték, hogy napos idõben töltõdhettek fel, és dicsérték az Aspire által rendelkezésükre bocsátott létesítmény felszereltségét.

 

"Minden fantasztikus volt, mióta itt vagyunk" - kezdte Vidic.

 

"Az idõjárás nagyszerû, a létesítmény pedig egészen parádés."

 

"Jó váltás volt számunkra, hogy végre egy kicsit napos idõben dolgozhattunk, különösen az év ezen szakában megszokott manchesteri idõjáráshoz képest. Három évvel ezelõtt már jártunk itt, és akkor, illetve most is remekül éreztük magunkat."

 

A csapat veteránja, Ryan Giggs is hasonló véleményen van.

 

"Nagyon élvezetes volt - az idõjárás kegyes hozzánk, a létesítmény fantasztikus, és úgy egyébként is nagyon jó végre kicsit élvezni a napsütést!"

 

"Remélhetõleg ez hasznunkra válik a szezon során, mert nagyszerû edzésmunkát tudtunk végezni, a fiúknak pedig volt egy kis szabadidejük, hogy lenézzenek a partra, a Qater Masters golftornát pedig nagyon élvezetes volt megnézni."

 

 

A United másodedzõje, Mike Phelan és az elsõ csapat edzõje, Rene Meulensteen sem tudott eléggé dicsérõen beszélni az Aspire Academy által nyújtott lehetõségekrõl, és ahogy a létesítmény személyzete odafigyelt a csapatra.

 

"Büszkék vagyunk, hogy itt lehettünk, és nagy örömünkre szolgál, hogy újra együtt dolgozhattunk az Aspire-rel. A stábjuk remek munkát végzett, a létesítmény pedig elsõ osztályú" - tette hozzá Phelan.

 

"A játékosok nagyon jól érezték magukat - az idõjárás sokat segített, hogy egy kis mosolyt csaljon az arcukra! Nagyon jól sikerült a felkészülésünk a szezon végéig tartó idõszakra."

 

Meulensteen eként folytatta négy napos kiruccanásuk méltatását.

 

"Az elsõdleges ok, amögött hogy eljöttünk otthonról, az volt, hogy a játékosok természetes napfényben készülhessenek, az edzéseket ne kelljen hidegben levezényelni, ez pedig mind-mind megvolt az itt töltött idõszakunk során."

 

"Nagyszerû edzéseket vezényelhettünk, remek körülmények között. Semmit nem csináltunk másként, mintha a Carringtonon készültünk volna, ez pedig remek lehetõséget nyújtott számunkra ahhoz, hogy felkészítsük a csapatot az elõttünk álló erõpróbákra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!