Transzfer Center - 2013. jan. 28 - febr. 3

A Manchester United januári célpontja, Victor Wanyama elmondta, hogy a télen nem áll szándékában elhagyni a Celticet.


2013. január 31.
 
Victor Wanyama:
A hírek szerint a kenyai válogatott középpályás iránt élénken érdeklõdött a Premier League listavezetõje, miután az utóbbi idõben remek formában játszott klubjában mind a skót bajnokságban, mind pedig a Bajnonok Ligája csoportmérkõzésein.
 
Ám Wanyama megerõsítette, hogy ebben a hónapban nem fog csatlakozni a Unitedhez, hiszen jelenleg csak a Celticre fókuszál.
 
A Daily Record-nak adott interjújában a következõket mondta: "Meg szeretném erõsíteni, hogy a Celticnél maradok. Jó formában vagyunk és hamarosan a Bajnokok Ligája mérkõzések is jönnek, már alig várom a Juventus elleni találkozóinkat."
 
Sir Alex Ferguson egy 12 millió fontos ajánlatot készült tenni Wanyamáért, de úgy tûnik, hogy nyárig várnia kell a középpályás leigazolásával kapcsolatban.
 
"Az utóbbi idõben rengeteg hír látott napvilágot az átigazolásommal kapcsolatban, de nem figyeltem ezekre. A menedzserem azt szeretné, hogy a szezon végéig itt maradjak. Viszont a nyáron szóbakerülhet egy esetleges váltás."
 
  
2013. január 30.
 
Ilkay Gündogan:
A Borussia Dortmund középpályása, Ilkay Gündogan iránt érdeklõdik a Manchester United és a Tottemham Hotspur együttese. Az ESPN értesülései szerint Sir Alex Ferguson és Andre Villas-Boas figyelmét felkeltette a játékos utóbbi idõben nyújtott remek formája. Viszont a 22 éves játékosnak nem áll szándékában elhagyni jelenlegi csapatát.
 
 
2013. január 29.
 
Victor Wanyama:
A Celtic középpályása, Victor Wanyama szívesen csatlakozna a Manchester Unitedhez. A Daily Star-nak elmondta, hogy nagy álma válna valóra, ha a Vörös Ördögöknél jatszhatna. A United menedzsere, Sir Alex Ferguson megtekintette a Celtic középpályását, a Dundee United ellen aratott 4-0-ás gyõzelmük alkalmával. A hírek szerint a United készen áll a nyáron 10 millió fontot ajánlani a 21 éves játékosért. 
 
Wanyama a következõket nyilatkozta: "Mindig is a Manchester United volt a kedvenc csapatom."
 
 
2013. január 28.

Kurt Zouma:
A Daily Mail értesülései szerint a Manchester Unitednek a Saint-Etienne védõjére fáj a foga. A hírek szerint Sir Alex Ferguson a nyáron leigazolná a fiatal francia középhátvédet. A skót mester benne látja Nemanja Vidic utódját, s miután a 18 éves játékosnak eddig nem ajánlott új szerzõdést jelenlegi klubja, így lapértesülések szerint a United 8 millió font ellenében megvásárolná a játékost.
 
 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!