MSC: United 7-0 Oldham

A United tartalékcsapata 7-0-ra átgázolt az Oldhamen a Manchester Senior Cup sorozatban, Larnell Cole négy góllal segítette a csapatot.


Talán az idei évben oly sok mérkõzés elhalasztása miatti frusztráció is közrejátszott abban, hogy a Southampton elleni 3-1-es gyõzelem után mot gólzáporos gyõzelmet aratott Warren Joyce csapata. Cole négy gólja mellett Jesse Lingard, Adnan Januzaj és Marnick Vermijl is a gólszerzõk közé iratkozott fel.

Vermijl majdnem gólt szerzett a meccs elején, majd belga csapattársa, Adnan Januzaj remek passzal hozta helyzetbe John Cofie-t, aki azonban kapu mellé lõtt. A patthelyzetet fél óra játék után törte meg a United, Cole nagyszerû összjátékot mutatott Lingarddal, minek végén Larnell lõtt Luke Simpson kapujába.

Tíz perccel késõbb megduplázta elõnyét a hazai csapat, egy laza felszabadítást Lingard lõtte be nagyszerûen jobbal. A második félidõ sokkal egyoldalúbb volt, mint az elsõ és Cole második gólját is megszerezte Januzaj, Ryan Tunnicliffe és Cofie összjátéka után.

Frederic Veseli önzetlensége után Cole mesterhármasa is megszületett, majd Veseli ívelését Januzaj szelídítette meg és lõtte laposan a vendégek kapujába, ezzel már 5-0 volt az állás. A belga idén két meccs alatt két gólt szerzett. A Vörös Ördögök továbbra is nyomás alatt tartották ellenfelüket, Gyliano van Velzen átadása után Vermijl talált be, majd Cole szerezte meg negyedik gólját Ben Pearson és Veseli remek megmozdulásai után.

A meccs végén még a kapufa is a vendégekkel volt, megtagadva az újabb hazai találatot, ám így is magabiztos United gyõzelem született, ezzel Warren Joyce gárdája 100%-os ebben a sorozatban és jó esélyük van arra, hogy idén is megszerezzék ezt a trófeát.


Manchester Senior Cup
Manchester United 7-0 Oldham
Moss Lane

United: Johnstone - Veseli, Fornasier, Brown(Thorpe 46.), Vermijl - Cole, Ekangamene(Pearson 67.), Tunnicliffe, Lingard - Januzaj - Cofie(van Velzen 61.)
Nem használt cserék: Sutherland, Weir.

Gólszerzõ: Cole 30', 53', 62, 84', Lingard 40', Januzaj 68', Vermijl 82'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!