Tartalékok: WBA-United 2-2

A fiatalok kétszer is vezettek, de két pontot végül a Hawthornson hagytak.


A vezetést a belga hátvéd, Vermilj szerezte meg miután mattolta egy szép kapáslövéssel a Baggies kapusát, Luke Danielst, de erre nagyon gyorsan válaszolt is Kemar Roofe fejesével a hazai csapat. A második félidõben Fornasier volt eredményes, ám Sam Mantomnak köszönhetõen megint nem tartott sokáig a Vörös Ördögök öröme.

 

Mindkét csapat nagy erõket mozgósított már a meccs elején a vezetés megszerzéséért. Elõször Ryan Tunnicliffe veszélyeztetett Michael Keane alakítása után, majd Saido Berahino lövése ment pár centivel Ben Amos kapuja mellé.

 

 

 

 

 

A gólt aztán Magnus Eikrem készítette elõ, a norvég négy védõt is megkavart mielõtt gyönyörû labdát adott Vermilj-nek. A belga egy gyors érintés után vágta a hálóba a labdát, hála gyors reakcióidejének.

 

Nyolc percet kellett várni az egyenlítõ gólra. Joe Mattock ment el a baloldalon és beadására mesterien érkezett Roofe. A West Brom játékosa Wooton és De Laet közül fejelt szenzációsan Ben Amos kapujába.

 

A Vörös Ördögöket megfogta a bekapott gól, csak keresték magukat és rengeteg labdát szórtak el. A WBA majdnem meg is szerezte a vezetést. Roofe lövése megpattant és azt a burundi születésû Berahino közelrõl a kapuba is pofozta, ám a partjelzõ les miatt nem adta meg a gólt.

 

A félidõ utolsó percében aztán majdnem a vendégek szereztek vezetést. Cameron Stewart használta ki a védõk bizonytalanságát, ám lövése kicsivel elkerülte a kaput.

 

A szünet után aztán öt percet sem kellett várni az újabb gólra. A szünetben Michael Keanet váltó Foransier robbant be Eikrem szögleténél, Daniels kapus már verve volt, Roofe pedig csak beleérni tudott már a labdába a vonalon.

 

Õrült idõszak jött ezután. Amos mentett Berahino elõl, majd újra a United járt közelebb a gólhoz, de Vermilj lövését Daniels védte. Két perccel ezután újra egyenlítettek a hazaiak. Mantom egy távoli bombával egyenlített, Amos nem háríthatott.

 

Hiába azonban az újabb bekapott a gól, a fiatalok tovább nyomtak és meg akarták szerezni a gyõztest gólt. Will Keane kétszer is peches volt, Daniels és a kapufa is kifogott rajta. Eikremnek is volt még egy jó lövése, de centiket tévedett õ is.

 

Az utolsó öt percben aztán a WBA állt közelebb a gyõzelemhez, Amosnak kellett a jól játszó Berahino lövését védenie a hosszabbításban, így a meccs összképét tekintve igazságos eredmény született.

 

United: Amos, Vermilj, Wooton, De Laet (McGinty 73.), Thorpe, M. Keane (Fornasier 46.), Tunnicliffe, Eikrem (Lingard 79.), Morrison, Stewart, W. Keane.

 

Nem állt be: Jacob


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!