De Gea: A jövõm a Unitednél van

A 22 éves David de Gea elutasította azon állításokat, miszerint elhagyná a Premier League éllovasát, ahol 2011-es érkezése óta többször is formahanyatlással küzdött és kijelentette, boldog az Old Traffordon.


A hálóõr rengeteg kritikát kapott az utóbbi másfél évben és miután Jose Mourinho és Iker Casillas között nem felhõtlen a viszony, többen arról írtak, hogy de Gea visszatérhet Spanyolországba és a királyi gárdát erõsítheti.

Azonban a tegnapi mérkõzés utáni nyilatkozatában a meccs emberének választott kapus elmondta, egyáltalán nem tervezi elhagyni a Manchester Unitedet.

"Nagyon boldog vagyok Manchesterben. Minden nap egyre boldogabb" - mondta David az újságíróknak.

Danny Welbeck 20. percben szerzett gólját Cristiano Ronaldo egyenlítette ki, ezzel a két óriás döntetlent játszott egymással szerda este. A Madridnak 29 gólszerzési lehetõsége volt, de Gea pedig többször remekül hárított, teljesítményével dicséreteket zsebelt be, közülük egyet azonban sokan kiemelnek, amikor Fabio Coentrao helyzeténél lábbal védett hatalmasat. A kapus azonban az elõtte álló védelmet, azon belül a két belsõ védõ, Rio Ferdinand és Jonny Evans teljesítményét emelte ki.

 


"Coentrao elleni védés? Egy gyors döntés volt, ösztönbõl cselekedtem."

"Nagy meccs volt. A Real Madrid és a Manchester United is jól játszott. A Madrid nagyon erõs volt támadásban, ezért szükséges volt az erõs védelem."

"Az Old Traffordon is támadni fognak. Tudják, hogy meg kell nyerniük a mérkõzést, mi pedig minden tõlünk telhetõt meg fogunk tenni, hogy megállítsuk õket."

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!