Park: Ez csak a kezdet

Park Ji-sung a Manchester United játékának további javulására számít az elkövetkezendõ hetekben, miután tõlük szokatlanul jól kezdték az idei szezont.


A Newcastle és a West Ham egyaránt 3-0-s legyõzésével, illetve a Fulham elleni szoros 2-2-es döntetlennel jelenleg a harmadik pozíciót foglalják el a bajnoki tabellán a Vörös Ördögök. Park azonban úgy gondolja, még sokkal többet lehet várni a jelenlegi kerettõl, amely lépésrõl-lépésre éri el maximális erõállapotát.

 

 

 

 

"Elégedettek vagyunk, hogy háromból kétszer gyõztünk a bajnokságban, de tudjuk, hogy még van hova fejlõdnünk" - mondta a dél-koreai középpályás a Manutd.kr-nak.

 

"Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, minél több mérkõzésen játszunk, úgy csiszolódunk össze egyre jobban és ez az eredményeinkben is meg fog mutatkozni."

 

Park, aki hazája válogatottjának csapatkapitányaként készül a szombati Irán elleni barátságos-mérkõzésükre, azok táborát erõsíti, akik szerint a Chelsea villámrajtját túlságásoan túlértékeli a brit sajtó és a londoni klub legnehezebb mérkõzései még csak ezt követõen jönnek.

 

"Jó rajtot vett a Chelsea, de nem aggódunk, mert még nagyon hosszú szezon áll elõttünk" - tette hozzá.

 

"Minden csapatnak vannak hullámvölgyei és természetesen olyan idõszakai is, amikor minden összejön, de azt mondom, hogy az igazi erõpróba az lesz a Chelseanek, amikora dolgok nem úgy jönnek össze számukra, ahogyan azt szeretnék."

 

Az egykori PSV-játékos mindössze 67 percet tölthetett a pályán ebben a szezonban, azonban az már senki nem lepne meg, ha Sir Alex Ferguson éppen a nagy rangadókra húzna elõ kalapjából a fürge koreai középpályást. Az elõzõ szezonban mindenki meggyõzõdhetett róla, hogy Park önzetlenségével, legyen szó a szélsõ, vagy a középsõ középpályás posztjáról, nagy mértékben a csapat segítségére volt, leginkább az AC Milan és a Liverpool elleni mérkõzéseken.

 

"Szerintem ebben a szezonban a szélen számít rám a menedzser, legyen szó bármelyik oldalról, hiszen az elmúlt idõszakban is itt szerepeltem a legtöbbször. Élveztem, amikor középen játszhattam, de addig, amíg bekerülök a csapatba, addig nem érdekel hogy hol, csak játszhassak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!