Evra állapota optimizmusra ad okot

Az egyik leginkább beszédtémát szolgáltatót esemény a United hétközi mérkõzésén Patrice Evra sérülés miatti lecserélése volt, így a szereplése kérdéses a hétvégi Aston Villa elleni bajnokin.


Evrának térdsérülés miatt kellett elhagynia az Eastlands gyepét a szerdai városi rangadó második félidejében, de azóta már együtt edzett a Vörös Ördögökkel és a csapat reményei szerint a szombaton koradélután rendezendõ Villa elleni mérkõzésre már bevethetõ lesz.

 

"Pat is ott volt az edzésen résztvevõ játékosok között, úgyhogy optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy holnap hadra fogható lesz" - kezdte a Manchester United másodedzõje, Mike Phelan a pénteki sajtókonferencián.

 

 

Nem ilyen bíztatóak a hírek a szerdán a védelem másik oldalán játszó Rafael kapcsán - a brazil egyike azoknak, akik szinte biztosan áldozatul estek a szerdai rangadónak, így nem léphetnek pályára Gerard Houllier legénysége ellen.

 

"Rafael zúzódásos lábsérülést szenvedett" - tette hozzá Phelan.

 

"Majd meglátjuk, hogy a következõ fél-egy napban hogyan alakul az állapota."

 

Wayne Rooneyra továbbra se számíthat Sir Alex Ferguson csapata összeállításakor, mivel az angol válogatott csatár csak a Villa elleni mérkõzés napján, szombaton tér vissza az Amerikai Egyesült Államokból, azonban hétfõn már edzésbe áll Carringtonban.

 

"Wayne állapota rohamosan javul. Nagyon keményen edz, délelõtt és délután is csak a visszatéréséért dolgozik."

 

"A stábunk tagjai, akik azért utaztak vele, hogy figyelemmel kísérjék a felépülését, nagyon elégedettek vele, kezdve a hozzáállásától, a munkamorálon át. Minden remekül alakul számára, és miután hazarepült, hétfõn Carringtonban meglátjuk, hogyan áll."

 

"Jelenleg úgy gondoljuk, hogy roppantul sokat javult az állapota."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!