U21: Spurs 3-1 United

A United elsõ vereségét szenvedte el a Barclays U21 Premier League elit körében, miután a Tottenham 3-1-re legyõzte a manchesterieket.


Erõs csapattal lépett pályára a Spurs, hiszen a korábbi United játékos, Ezekiel Fryers mellett ott volt a csapatban a kiváló Jake Livermore is, valamint a mesterhármast szerzõ Jon Obika is.

A Vörös Ördögök a második félidõ elején Tom Thorpe révén egyenlíteni tudtak, de nem sokkal késõbb ismét vezetést szereztek a hazaiak, majd a találkozó végén beállították a végeredményt.

Obika nyitotta meg a gólokat, miután Fryers beívelését a vendég védõk nem tudták kivágni. Bár Adnan Januzaj gólt szerzett, les miatt ezt annulálták, Warren Joyce csapata nem igazán tudott komoly helyzeteket kialakítani az elsõ játékrészben, a szünet után nem sokkal azonban javultak.

Thorpe közel 20 méterrõl megeresztett szuper lövése jutott az alsó sarokba, miután Januzaj azon fáradozott, hogy igazi lökést adjon csapatának, ám az öröm rövid életû volt, mert egy szöglet után Harry Kane a felsõ lécre fejelt, a lepattanót pedig Obika küldte a kapuba.

Sam Johnstone remeklése kellett ahhoz, hogy Obika ne szerezzen újabb gólt, majd Nick Powell és Ryan Tunnicliffe is közel volt az újabb egyenlítéshez, ám végül a Spurs bebiztosította a gyõzelmet a találkozó végén. Dean Parrett ugratta ki Obikát, aki egy-egyben kicselezte Johnstone-t, majd a kapuba gurított, megszerezve mesterhármasát.


Barclays U21 Premier League, Elit kör
Tottenham Hotspur 3-1 Manchester United

United: Johnstone - Vermijl, Brown, Fornasier, McGinty - Cole(Blackett 79.), Thorpe, Tunnicliffe, Lingard(Ekangamene 85.) - Januzaj(Lawrence 68.) - Powell
Nem használt cserék: Sutherland, van Velzen

Gólszerzõ: Obika 36', 50', 90' illetve Thorpe 48' 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!