Fletcher: A gyõzelem az ami számít!

Bár már csak a United veretlen az idei bajnokságban, Darren Fletcher szerint a sok döntetlen miatt mostantól sorozatban nyerni kell a meccseket, hogy májusban versenyben lehessenek a bajnoki címért.


 

Hiába a nyeretlenségi sorozat, maguk a játékosok is sajnálják a sok döntetlent. Idegenben értékes pontokat hullajtott el a United. Fletcher azon az állásponton van, hogy a bajnoki cím megszerzéséhez fontos, hogy a csapat visszataláljon a sorozatos gyõzelmek útjára, kezdve a holnapi nappal a Villa Parkban.

 

 

 

 

„Igen, veretlenek vagyunk, de túl sok a döntetlen és ez még visszaüthet a késõbbiekben. Ezért kell hogy újra meccseket nyerjünk” - mondta a skót a ManUtd.comnak.

 

„Az idegenbeli meccseink rendben voltak, leszámítva a Sunderland ellenit, ott nekünk volt inkább szerencsénk az egy ponttal is. Viszont a Fulham és az Everton ellen mi irányítottuk a meccset, de nem koncentráltunk eléggé.”

 

„Reméljük ennek vége és mostantól újra nyerjük a meccseinket, ezt kell tennünk ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Nem játszhatsz túl sok döntetlent a Premier League-ben, különben lemaradsz. Mi minden meccsen nyerni akarunk, ez a lényeg. Úgy érzem most jó formában vagyunk.”

 

Az idén szinte minden meccsen játszó Fletcher azt is elmondta imádja azt a hangulatot ami az öltözõben van és õ is jó formában érzi magát.

 

„Jó állapotban érzem magam és a közérzetem is jó. Nem jelent problémát minden meccsen játszani. Nagyon jó munkával készültünk a szezonra, ezért nincs gond a regenerálódással két meccs között.”

 

Fantasztikus dolog minden meccsen játszani, én azért sose fogok panaszkodni, hogy túl sok találkozón kapok szerepet.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!