Phelan idegenben is bizonyítana

Mike Phelan reméli, a játékosok azon lesznek ma a Villa Parkban, hogy az õket idegenbe is elkísérõ szurkolóikat örömujjongásra késztessék.


A Vörös Ördögök mindössze egy alkalommal tudták gyõztesen elhagyni a pályát, idei hat idegenbeli bajnoki mérkõzésükön, azonban a csapat edzõje szeretné ha a jelenlegi számot megtudnák duplázni Gerard Houllier Aston Villája ellen.

 

"A játékosok és az edzõi stáb is tisztában van vele, hogy el kell kezdenünk idegenben is mérkõzéseket nyerni" - mondta Mike Phelan pénteken.

 

"Olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, amellyel az idegenbe is elutazó szurkolóinkat is kiabálásra késztethetjük. Ha megfelelõen állunk neki a mérkõzésnek és egy kicsit a szerencse is mellénk áll, amire azért szükség van idegenben, akkor jó esélyünk van egy számunkra pozitív eredmény elérésére."

 

 

A statisztika egyértelmûen a United oldalán áll a szombati délutáni összecsapás elõtt, ugyanis a Villa Parkban rendezett 18 Premier Leagues találkozásuk alkalmával a manchesteriek 11 alkalommal gyõztesen hagyhatták el Birminghamet. Az utolsó vereséget még az 1995/1996-os szezon nyitófordulójában szenvedte el Sir Alex Ferguson és legénysége, amikor a skót menedzser, olyan "kölyköket" küldött a pályára, mint David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes és Gary Neville. Utóbbi kettõ azóta is a Vörös Ördögök kötelékébe tartozik, annak ellenére is, hogy 14 éve a kritikák keresztüzében ("Kölykökkel nem nyerhetsz semmit!") is duplázni tudott a Manchester United.

 

"Ez is csak azt mutatja, hogy milyen fejlõdési pályát írt le a csapat" - tette hozzá Phelan.

 

"Azok a kölyök azóta férfivá értek, és szinte mindent megnyertek már. Természetesen azóta se veszett ki belõlük a gyõzelmi vágy, és a lehetõ legtöbb fronton szeretnének nyerni. De ez az, amit mindenkitõl elvárunk. A következõ években újabb fiatal generációt szeretnénk beépíteni a csapatba, majd meglátjuk az õ jövõjük miként alakul."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!